Win duotickets voor Lifestyle Tuinbeurs Ooidonk

371

1 APRIL 2014 – Groene vingers en/of een fan van gezelligheid en sfeer? Dan is de Lifestyle Tuinbeurs in het park van het kasteel van Ooidonk jou op het lijf geschreven!

Ooidonk

Het park van het kasteel van Ooidonk vormt tijdens het paasweekend opnieuw het feeërieke decor van de gezellige Lifestyle Tuinbeurs. Een honderdtal exposanten presenteren er planten, vergeten groenten, tuinmeubelen, huis- en tuindecoratie, streekproducten,… Op het binnenplein van het kasteel en in het park stellen beeldhouwers uit de streek hun werken tentoon. Boerderijdieren en een boomsnoeier zorgen ook voor enige animo en op Paaszondag kun je er zelfs een ontspannen rondritje met de paardenkoets maken doorheen het park en de omliggende bossen.

Zin in een gezellige uitstap tijdens het paasweekend? Stuur dan snel een mailtje naar wedstrijd.steps@roularta.be, met vermelding van jouw naam en adresgegevens en maak kans op een van de 10 duotickets van de Lifestyle Tuinbeurs Ooidonk. (Deelnemen kan tot en met 10 april.)

Lifestyle Tuinbeurs Ooidonk in Bachte-Maria-Leerne (Deinze), van 19 t.e.m. 21 april, telkens van 10 tot 18.30 uur. De toegang bedragt 7,50 euro per persoon (kinderen tot 16 jaar: gratis). Mits een kleine toeslag kun je ook een gegidste rondleiding in het kasteel van ongeveer een halfuur volgen.

ISABEL DERAEDT