The Outfit of The Disney (OOTD)

226

14 OKTOBER 2013 ǀ Het internet wemelt van de OOTD’s. Google maar eens! Je vindt triljoenen fashionista’s die elke dag willen tonen wat ze aan hebben. Hier op de redactie hebben we ook een liefhebber: Eline, onze stagiaire. Zij heeft een kleerkast om u tegen te zeggen. En daarom toont ze in oktober elke dag haar Oo Oo Tee Dee.

 

IMG_9152

OOTD 10: Rickey Mouse

Ben jij ook grote fan van Mickey Mouse? Zit je nu met grote gebaren ja te knikken? Dan heb ik heel goed nieuws voor jou. Disney prints zijn superhip. Van Assepoester tot de Zeven Dwergen, het is sowieso een hit bij kinderen en nu ook bij fashionista’s/ fashionisto’s.

Vandaag eens een uitgaan-outfit gepost. Hoe kleed ik me als ik uitga? Zo comfortabel mogelijk. Ik heb altijd respect gehad voor vrouwen/meisjes die met stiletto’s uitgaan. (Hoe doe je dat, seriously?) Mijn voeten doen dikwijls al pijn na twee uur gewoon rechtstaan. Maar ik ben dan ook een blèter dus… Daarom geen hakken voor mij, maar stoere , leren botjes (H&M). <3

IMG_9164

Now let’s talk clothes. Mijn T-shirt komt van H&M en het feit dat het oversized is (zoals ik al 73.000.000 keer vermeld heb, hou ik van oversized), maakt het nog superveel cooler! Maar om niet volledig Miley Cyrus te gaan, heb ik toch besloten om een zwarte rok (H&M) eronder te dragen. We moeten nog altijd elegant blijven hé.  Daarover een leren vestje (H&M) dat wat korter is, zodat iedereen zoveel mogelijk kan genieten van Mickey Mouse. En dan een gouden choker van New Look (ook superhip voor het ogenblik), midring (H&M) en een oversized ring (eBay) om het geheel af te werken.

IMG_9157

IMG_9163

En wow, ik heb veel van H&M. Ik moet dringend betaald worden door die Zweden!

(En voor wie de titel niet snapt: Het is een rockachtige outfit. Mickey wordt Rickey, van rock? Haha? Nee?)

Tot morgen!

Eline Denys