Ongeluksoutfit 13

73

17 OKTOBER 2013 | Het internet wemelt van de OOTD’s. Google maar eens! Je vindt triljoenen fashionista’s die elke dag willen tonen wat ze aan hebben. Hier op de redactie hebben we ook een liefhebber: Eline, onze stagiaire. Zij heeft een kleerkast om u tegen te zeggen. En daarom toont ze in oktober elke dag haar Oo Oo Tee Dee.

 

525

OOTD 13: Skullcandy

Ik ben altijd al een vat vol contrasten geweest. Het ene moment ben ik euforisch, het andere moment ongelooflijk emotioneel. (Beetje wisselvallig, zoals het Belgisch weer.) Ook in mijn kleren. Het is wel niet zo dat mijn kleren mijn mood uitdrukken. Ik heb dat eigenlijk nooit begrepen. Mensen dragen toch wat ze graag zien en waar ze zich goed in voelen? Het is niet omdat je graag zwart draagt dat je daarom een donkere persoonlijkheid hebt, toch? Maybe it’s just me

Nu… Mijn contrasterende kledingkeuze dus: Ik kan mij enerzijds erg vrouwelijk kleden, met diamantjes, frulletjes, rokjes,… Ik ben ook helemaal weg van schattige dingen. (Hello Kitty bijvoorbeeld, vind ik fantastisch, ook al ben ik 22. Als de japanezen het mogen doen, dan ik ook.) Maar aan de andere kant is zwart één van mijn lievelingskleuren, hou ik van doodskoppen, chains enzovoort.

Voor een fashionista komt me dat heel goed uit. Ik kan immers dragen wat ik wil en ook voor mijn omgeving is het entertainend. Iedere dag iets anders. “Gaat ze vandaag voor stoer of schattig?”

Niet dat iemand daar effectief mee bezig is… of wel? (tumtumtuuuum)

Vandaag dus stoer. En hoe. De pull met de doodskoppen (New Look) in combinatie met de speciale hallucinerende-print broek (C&A). Dan om alles af te werken: doodskopoorringen. (Supertrendy voor het ogenblik 😉 ) En hakken, a girl’s best friend (New Look). Als ik ervoor ga, dan ga ik er helemaal voor.

IMG_9699

IMG_9700

 

Tot morgen!

Eline Denys