Feesten met de make-up van Lesley-Ann Poppe

2221

15 MEI 2014 | Lesley-Ann Poppe is dé beautyqueen van Vlaanderen. Gisterenavond vierde ze de lancering van haar allereerste make-uplijn: LA Secrets. En hoe! Met een spetterende modeshow in haar eigen Schoonheidsschool in Antwerpen, omringd door tientallen BV’s en één Steps-reporter.DSC_0828

Onze Steps-reporter An samen met Lesley-Ann Poppe op de voorstelling van LA Secrets.

De tante Kaat van de make-upproducten
Lesley-Ann Poppe is met haar jarenlange ervaring geen groentje meer in de beautysector. Op haar businesskaartje staat al ‘directrice van De Schoonheidsschool’, ‘auteur van verschillende beautyboeken’ en ‘columniste’, maar nu heeft ze ook een allereerste make-uplijn: LA-Secrets. Drie jaar heeft ze er in het geheim aan gewerkt, gisteren kon ze er eindelijk mee uitpakken. Lesley-Ann is dan ook vastbesloten hét beautygezicht van Vlaanderen te worden én te blijven.

“Zoals je Piet Huysentruyt hebt voor kooktips en Tante Kaat voor huistips, wil ik dat Vlaanderen voor make-uptips naar mij komt”.

Gold is the word
LA Poppes eigen make-uplijn bestaat uit meer dan 500 producten, waarvan de basiscollectie ieder seizoen wordt aangepast met nieuwe kleurtjes en producten, volgens de laatste nieuwste trends. De eerste collectie staat dan ook volledig in het teken van dé trend van deze zomer: goud!

Lesley-Ann besliste alles zelf
LA Secrets is de allereerste Belgische make-uplijn voor professionelen, en staat voor betaalbare luxe met professionele kwaliteit. Lesley-Ann selecteerde de producten heel zorgvuldig op kwaliteit, houdbaarheid en diervriendelijkheid en was nauw betrokken bij het hele productieproces, van het kiezen van de pigmentkleuren tot de ontwerpjes van de verpakkingen.

Waar te verkrijgen?
De producten kosten rond de 15 euro en kan je op www.la-secrets.com bestellen of aanvragen tijdens een van haar workshops. En wie weet, komt Lesley-Ann of één van haar visagistes binnenkort bij jou thuis wel een opleiding geven over welke make-up voor jou het meest geschikt is!

Haar persvoorstelling maakte naast de pers ook heel wat BV’s nieuwsgierig. Vol plezier kropen ze samen voor de make-upspiegels om de productjes uit te testen!

Benieuwd hoe het eraan toeging? Hier zijn onze kiekjes van achter de schermen!DSC_0815

Lesley-Ann straalt en klinkt op de lancering van haar eerste make-uplijn! Santé Lesley-Ann en veel succes!DSC_0885

Aha, hier is ie dan! De make-uplijn! DSC_0722

Ook Joyce De Troch en Ellen Petri klinken op Lesley-Ann’s succes, schol!DSC_0740Erika Van Tielen is ook van de partij en is superenthousiast om de make-upproductjes zelf uit te testen!DSC_0744 Valerie De Booser poseert met veel plezier voor ons, de vestiaire die moet maar even wachten!DSC_0764 Wat een gezellige bende. Jani Kazaltzis met visagiste Angelique Vandewinkel, Eveline Hoste en Annelien Coorevits. Vlak voor de modeshow wisselen ze nog snel de laatste gossips uit. Roddeltantes! Ja ook jij, Jani! We love you!DSC_0767Ook Anthony Kumpen en Griet Vanhees steken ex-Babe collega een hart onder de riem.DSC_0773Inge Moerenhout en haar man zeggen santé!DSC_0784Hmmm… Jani heeft mij in de mot, busted!DSC_0788Katerine Avgoustakis laat zich eens lekker onder handen nemen én gelijk heeft ze!DSC_0789Erika Van Tielen luistert geboeid naar enkele make-uptips. DSC_0806

 Josje Huisman straalt van kop tot teen! DSC_0823Ook Tanja Dexters en haar vriendin waren van de partij. Ik ben alvast helemaal verkocht aan hun prachtige schoenen en tassen, ik wil ook!DSC_0834Joke van de Velde, schattig zoals altijd!DSC_0842Joke van de Velde kijkt toe hoe Annelien Coorevits wordt gemaquilleerd en kan niet wachten om het resultaat te zien!DSC_0884Nom, nom, nom… Jammie! Echt super heerlijke cupcakejes! Het water komt me alweer in de mond!DSC_0887Nele Somers, Véronique De Kock en Kelly Pfaff hebben het veel te druk met bijkletsen.  Ik ben alvast helemaal benieuwd naar de allerlaatste nieuwe roddels. Wat zou ik toch graag eens een vlieg zijn… DSC_0888En natuurlijk? Diegene die absoluut niet kan ontbreken, Showbizz Bart! Want geen showbizzfeestje zonder … ?

AN DE SMET