Op reis naar een onbekende bestemming? Durf jij het aan?

629

Heb je zin in een last minute reisje maar weet je niet meteen waarheen? En hou je wel van een vleugje mysterie, spanning en avontuur? Wat dacht je van een Mystery Trip waarbij je een weekendje weg boekt naar een onbekende stad? Alles wordt voor jou geregeld. Wat staat er op jouw to-dolijst? Enkel genieten!

 

Dankzij de Lastminutes Mystery Trip van Lastminutes.be kun je een citytrip naar een onbekende bestemming boeken. “We voelen dat reizigers meer en meer op zoek gaan naar echt unieke ervaringen”, zegt Julie Vermeersch, Digital Marketeer bij Lastminutes, “Lastminutes Mystery Trip sluit perfect aan bij de huidige experience economy: mensen willen niet meer op reis gaan, maar de reis beleven. De mysterieuze bestemming maakt de belevenis net dat tikkeltje grootser.”

Hoe werkt het?

Je kiest een thema (Op verkenning in een Europese stad of Genieten rond de Middellandse zee)  en je bepaalt of je in een drie- of viersterrenhotel wil overnachten. Je kan uiteraard bij het plannen van je reis die steden uitsluiten waar je al geweest bent. Wat daarna volgt is een complete verrassing! Zal je de marktjes van Marrakech ontdekken, de thermen van Boedapest betreden of gewoon genieten van de zon op een terrasje in Verona? Spannend!

PicMonkey Collage

 

Vijf dagen voor je vertrek kom je te weten welke stad je dat weekend onveilig mag maken. En over vervoer en accommodatie hoef je je geen zorgen te maken; alles is geregeld. Op alle Lastminutes Mystery Trips ben je voor 3 dagen weg, van vrijdag tot en met zondag of zaterdag tot en met maandag.

Mysterieuze kerstmarkten

 

Behalve de thema’s Op verkenning in een Europese stad en Genieten rond de Middellandse zee, kun je deze tijd van het jaar ook kiezen voor het thema Winterwonderland waarbij je de  meest spectaculaire kerstmarkten van Europa kunt ontdekken. Niets leuker dan in de winter de kerstsfeer gaan opsnuiven in een onbekende stad met een glaasje warme glühwein in de hand.

PicMonkey Collage2

Het aantal steden uit het Winterwonderland-aanbod is indrukwekkend: Keulen, Dusseldorf, Lille, Valkenburg, Parijs, München, Hamburt, Frankfurt, Wenen en Praag zijn slechts enkele voorbeelden. Neem een kijkje op de website voor het volledige aanbod.

Een Mystery Trip kun je boeken vanaf 195 euro per persoon, en meer informatie vind je hier.