Het is haast logisch dat Summerfestival Nathan Murillo en Michael Wauman, de wonderboys achter O’Rèn, inschakelden om een exclusieve sweater te ontwerpen. Sinds de oprichting van hun label in 2013, hebben ze al meermaals bewezen affiniteit te hebben met wat jongeren verwachten van mode: exclusieve items die met enige trots kunnen gedragen worden op bijzondere gelegenheden. En dit jaar staat Summerfestival helemaal bovenaan die shortlist.

170608_Summerfestival_O'R+¿n_75euro_3

Op de voorkant van de sweater die O’Rèn ontwierp voor Summerfestival, staat “Let’s Start A Revolution”: een verwijzing naar de happy hobo die eigen is aan de vakantiebestemming bij uitstek voor jongeren die dromen van een onvergetelijke trip. Maar wie Ibiza zegt, zegt voortaan ook Summerfestival, want tijdens het eerste weekend van juli zal de Antwerpse Middenvijver omgetoverd worden tot Ibiziaanse droom. “Het is dat gevoel van vrijheid dat ons inspireerde om de sweater te ontwerpen,” aldus Nathan Murillo. “Vrijheid heeft namelijk voor ons alles te maken met zelfexpressie, weten waar je voor staat en voluit werk maken van je dromen.”

170608_Summerfestival_O'R+¿n_75euro_2

De exclusieve, door flower power geïnspireerde O’Rèn-creatie zal voor 75 euro verkrijgbaar zijn op het festivalterrein. De vraag is dus nu al wie de trotse eigenaars zullen worden van één van deze unieke exemplaren.

170608_Summerfestival_O'R+¿n_75euro_1

Meer lezen over het Summerfestival kun je hier.