Modelabel & Other Stories heeft samen celeb hair stylist Kylee Heath een lijn haarverzorgingsproducten uitgebracht in LA style. Kylee Heath is namelijk een in Los Angeles wonende celebrity & editorial stylist. De stijlexperte voor de rode loper verzorgt onder andere de looks van Nicole Kidman, Jessica Biel en Margo Robbie.

“Mijn rol tijdens de ontwikkeling van de nieuwe collectie haarverzorgingsproducten van & Other Stories? Het hele proces ook bekijken vanuit het standpunt van een in LA actieve styliste. Ik probeerde alle producten uit, op mezelf en bij klanten, om er zeker van te zijn dat ze het gewenste resultaat opleverden. We wilden uiterst betrouwbare reinigings- en stijlproducten afleveren. Ik was trots om bij elke fase van het proces betrokken te worden,” vertelt haarstyliste Kylee Heath.

“Samen met Kylee Heath, lieten we ons vooral inspireren door het leven in LA en gingen we op zoek naar haarverzorging geschikt voor een dagje aan het strand, een dag op het werk én een avondje uit. We bouwden de collectie op rond drie categorieën: Restore, Universal en Fullness. Met de collectie is de gewenste look makkelijk te creëren: haar met veerkracht, volume, textuur, spontane krullen, warrige golven, glans en zachtheid. En dat in combinatie met een evenwichtig parfum dat de hele dag door geurt,” weet Frida Fagerholm, verantwoordelijke schoonheidsproducten bij & Other Stories.

Restore

Het Restore-gamma biedt diepgaande voeding en verzorging. De collectie omvat producten die het haar herstellen en het een gezonde, zachte en sprankelende glans geven. Ideaal voor dagelijks gebruik óf om het haar wat extra aandacht te gunnen.
De producten in het gamma bevatten hydraterende, plantaardige keratine en hibiscusextracten die de haarvezels vullen. Het resultaat? Het haar ziet er zacht en gevoed uit! Een mix van kokosnoot-, jojoba- en avocado-olie beschermt en herstelt beschadigd haar en geeft het een zacht, verzorgde en stralende look. Het Restore-gamma omvat volgende producten: Scalp Scrub, Intensive Mask, Hair Serum, Leave-In Mask, Shampoo en Treatment.

Universal

Het Universal-gamma leent zich tot elke gelegenheid en omvat producten die zorgen voor extra volume, kracht en voeding. Voor haar dat er gezond uitziet! De samenstelling van elk product garandeert uiteenlopende functies en voordelen. De stijlproducten beschermen tegen kroezen en maken een einde aan statische geladen haar. Het gamma bevat natuurlijke actieve bestanddelen als: artisjok, moringaboom en quinoa. Die hebben multifunctionele eigenschappen en maken het haar veerkrachtig en vitaal. Het Universal-gamma omvat volgende producten: Beach Spray, Blowout Lotion, Primer Spray, Hairspray, Dry Shampoo, Primer Spray, Shampoo en Conditioner.

Fullness

Het Fullness-gamma zorgt voor weelderig volume, voor wie net dat tikkeltje méér wil. Het gaat om een reeks stijlproducten die het haar zichtbaar dikker maken, extra volume en textuur verlenen én het tegelijk hydrateren. De producten bevatten extracten van erwten, loquatblad en zeewier, die het haar hydrateren zonder het te verzwaren.
Het Fullness-gamma omvat volgende producten: Volume Powder, Thickening Cream, Texturizing Spray, Dry Shampoo, Shampoo en Conditioner.

 

Bedoeling is om de drie gamma’s met elkaar te combineren om zo je favoriete producten te ontdekken. Selecteren kan op basis van de prestaties en de gewenste resultaten. Daarnaast heeft elk van de drie gamma’s een overeenstemmend parfum, met veel zorg ontwikkeld door de ons intussen zo vertrouwde Jêrome Epinette. De producten en parfums vullen elkaar perfect aan. Alle producten zijn bovendien geschikt voor alle haartypes en kunnen ook worden gebruikt voor gekleurd of chemisch behandeld haar.

Prijzen variëren tussen 12 en 17 euro. Verkrijgbaar in de winkels en online op stories.com