& Other Stories komt naar Antwerpen!

217

19 NOVEMBER 2013 | Het lijkt alsof winkels als paddenstoelen uit de grond schieten in ons Belgenlandje. Na Karl Lagerfeld en Primark, maakte nu ook het Zweedse & Other Stories bekend dat ze een shop op Belgische bodem wel zien zitten. Het jongste zusje van H&M, COS en Monki reserveerde alvast een plaatsje pal in het hart van modestad Antwerpen.

De jongste aanwinst van de H&M-familie opende na haar lancering in maart van dit jaar meteen acht winkels in grootsteden als Londen, Barcelona, Parijs en Berlijn. Via de website van & Other Stories was de collectie ook al van in het begin wereldwijd online te koop.

“Nog een H&M-spin-off,” horen we jullie denken, “hebben we dat wel nodig?”. Toch wel, want & Other Stories is chiquer dan H&M, volwassener dan Monki en luchthartiger dan het minimalistische COS. Bij & Other Stories zien ze dat zo: “Vandaag creëert de modebewuste vrouw haar eigen stijl die haar persoonlijkheid moet reflecteren. & Other Stories brengt alles wat die vrouw zou kunnen dragen bij elkaar, met focus op de volledige look. Wij geloven dat schoenen, tassen, lingerie en beautyproducten even belangrijk zijn als kleding.”

Wij zijn alvast gelukkig dat we het deel van ons shopbudget, dat we eerst aan citytrips en verzendkosten uitgaven, binnenkort integraal in ons eigen filiaal van & Other Stories kunnen besteden!

Ine D’hoe