& Other Stories viert zelfexpressie op Internationale Vrouwendag, 8 maart, door negen fotografes zelfportretten te laten maken. De fotografes richten de camera nu op zichzelf om zo hun verhaal te vertellen: “Her Image, Her Story.” Ook jij kan bijdragen: post een zelfportret met #herimageherstory en &Other Stories doneert 1 euro aan CARE.

Voor deze actie werkt het merk samen met negen fotografen uit alle hoeken van de wereld. De dames maakten ieder op een unieke manier een zelfportret. In de winkels van & Other Stories kunnen limited-edition affiches van de zelfportretten gekocht worden. De volledige opbrengst van die affiches gaat naar CARE, een armoedebestreidingsorganisatie die zich inzet voor vrouwen.

#Herimageherstory

“Wij moedigden altijd individualiteit aan, dus wilden we van Vrouwendag dit jaar een echte viering van zelfexpressie maken. Door samen te werken met fotografen die we bewonderen en hen te vragen hun verhalen te delen via zelfportretten,” zegt Anna Nyrén, hoofd van Co-Labs &Other Stories.

Jij kunt ook bijdragen aan dit initiatief door een zelf-portret te posten op Instagram met #herimageherstory. Voor elk zelfportret doneert &Other Stories 1 euro aan CARE. Zo hoeft er niet persé iets gekocht te worden om te kunnen meedragen aan de Instagramactie.

Het Zweedse merk moedigt de negen fotografen aan na te denken over wat het betekent om iemands authentieke zelf op de gevoelige plaat vast te leggen. &Other Stories hoopt zo anderen aan te moedigen hetzelfde te doen op Instagram en gelijktijdig een goed doel te steunen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ANITA KRUPKINA (@anitakrup) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anna Törnquist (@tornquista) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by V I O L E T T E 🇧🇪 (@violettevdvondel) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Megan Musgrave (@realmeganmusgrave) on