Tuurlijk wil je niets liever dan op zwoele en zonovergoten dagen eindeloos lang buiten loungen, liefst tot een flink stuk in de avond. Zomertijd staat voor buitenwonen. Hoe je je buitenkamer dit seizoen best aankleedt? Wij maken je wegwijs in de trends van de outdoor jungle.

Back to nature

Wie outdoor zegt, zegt natuur en het weldadige effect ervan op de gezondheid. Dompel je volledig onder in je tuin met een waaier aan groentinten, hout dat een comeback maakt en structuren of prints geïnspireerd op Moeder Natuur.

Kleur in je exterieur

Bij de keuze van tuinmeubilair wordt er vaak op veilig gespeeld met neutrale tinten zoals zwart en wit. Toch is het geen slecht idee om ook eens met kleur te experimenteren. Zowel ingetogen natuurtinten (bruin, groen, …) als vrolijke kleuren (geel, blauw, rood) en zachte pasteltinten (roze, zachtgeel) fleuren een buitenkamer op. Mix & match!

Het betere weefwerk

Touw, rotan of wicker: deze materialen vlechten zich dit seizoen in elkaar tot een boho chic vibe voor jouw terras. Weefwerk met natuurlijk ogende materialen creëert een instant vakantiegevoel en bonus: ze passen zich bovendien aan de vorm van je lichaam. Staycation deze zomer!