Outfit numero 17!

64

23 oktober 2013 ǀ Het internet wemelt van de OOTD’s. Google maar eens! Je vindt triljoenen fashionista’s die elke dag willen tonen wat ze aan hebben. Hier op de redactie hebben we ook een liefhebber: Eline, onze stagiaire. Zij heeft een kleerkast om u tegen te zeggen. En daarom toont ze in oktober elke dag haar Oo Oo Tee Dee.

OOTD 17: Heart-crossed

Het is eigenlijk wel gek hoe snel je leven kan veranderen in zo’n korte tijd. Ik werk nu al een maand als een stagiaire en heb al zoveel dingen gedaan. Heel veel geschreven, interviews afgenomen, naar persconferenties gegaan enzovoort. Ik word bijna automatisch wakker om 6u30 (nu ideaal, maar als ik terug naar school ga moeten…:(  ) en mijn billen zijn strakker geworden van al dat fietsen (YES! 🙂 ).

Maar toch kan ik niet ontkennen dat ik school toch wel wat mis. Ik mis het uitslapen, domme, onverantwoordelijke dingen doen (niet dat ik dat doe, ik kijk graag naar mensen die domme, onverantwoordelijke dingen doen, 100 % entertainment), tot een gat in de nacht naar series kijken (Grey’s Anatomy, en blèten maar) en me geen zorgen moeten maken dat ik de volgende dag dodelijk vermoeid zal zijn,… Jong zijn, is toch gemakkelijk hé!

1254

Nu, om een ode te brengen aan school, vandaag een preppy look. Geïnspireerd op een brave cheerleader, een kort, A-lijn rokje (Primark) met daarop een bloes (H&M) met kruisjes (gewoon, omdat ik de bloes cool vind).  Onderaan m’n korte botjes om toch beetje comfortabel te zitten en dan een bolle ketting die mooi contrasteert met de kruisjes op m’n bloes.

GO STEPS! GO GO GO STEPS! (Poging tot cheerleading: fail… but I tried!)

Tot morgen!

Eline Denys