Outfit op maandag: you’re gonna hear me roar!

161

28 OKTOBER 2013 ǀ Het internet wemelt van de OOTD’s. Google maar eens! Je vindt triljoenen fashionista’s die elke dag willen tonen wat ze aan hebben. Hier op de redactie hebben we ook een liefhebber: Eline, onze stagiaire. Zij heeft een kleerkast om u tegen te zeggen. En daarom toont ze in oktober elke dag haar Oo Oo Tee Dee.

 

 

1381429_10151968914689184_1638797968_n-1

Mijn muzieksmaak is altijd al een beetje speciaal geweest. Ik luister eigenlijk naar alles, afhankelijk van mijn mood van het moment. Wil ik tot rust komen: klassieke muziek. Wil ik de wereld aankunnen: pop! Mijn lievelingsmuziek? Koreaanse pop: het is tof, goed en jaaaa… ik versta grotendeels wél wat ze zeggen (ik studeer Koreaans als hobby)! Ook met Amerikaanse pop kun je mij gelukkig maken. Heb je de titel van dit stukje herkend trouwens? Deze song (van Katy Perry – Roar, voor wie het toch niet zou kennen) geeft me altijd het gevoel dat ik de wereld aankan. Ik voel me dan als de vrouwelijke versie van Rocky die de trappen eindelijk overwonnen heeft. Hoewel, in realiteit zou ik me niet wagen aan het beklimmen van trappen, toch niet met de fysieke conditie die ik nu heb. Ik zou bovenkomen als een rochelend, knalrood en zwaarademend varken! Sport en ik hebben altijd al een love-hate-relationship gehad, waar het haat-gedeelte overheerst.

1378079_10151968914479184_1804206334_n
Waarom nu juist Roar van Katy Perry? Misschien heb je het nog niet gemerkt, maar er staat een gigantische kwalijk kijkende tijger op mijn shirt. Deze outfit  is dan ook de ideale combinatie van fel en braaf. Fel door de brullende tijger (de ideale manier om duidelijk te maken dat je geen zin hebt in socializing) en dan een hemdje (C&A) om toch nog te tonen dat ik toch niet zo supereng ben. Ik bijt niet. Of wel?

Om de outfit wat elegantie te geven, draag ik hakjes en heb ik schattige kat-buttons (eBay) op de kraag van mijn bloes bevestigd. Meer accessoires zijn niet nodig! De tijger spreekt immers voor zich.

IMG_20131024_082545

Leg nu eens jouw lievelingslied op en brul maar eens goed mee!

Tot morgen!

Eline Denys