Outfit van de dag: nummer acht!

250

10 OKTOBER 2013 ǀ Het internet wemelt van de OOTD’s. Google maar eens! Je vindt triljoenen fashionista’s die elke dag willen tonen wat ze aan hebben. Hier op de redactie hebben we ook een liefhebber: Eline, onze stagiaire. Zij heeft een kleerkast om u tegen te zeggen. En daarom toont ze in oktober elke dag haar Oo Oo Tee Dee.

OOTD 8: Black cat

Zoals jullie waarschijnlijk al eerder gezien hebben, draag ik veel zwart. Dat is omdat ik een volledig zwarte outfit de ultieme vorm van elegantie vind. Komt waarschijnlijk omdat ik altijd al een fascinatie gehad heb voor pakken. Als ik een vent was, ik zou niets anders dragen. Man in pak, mmm. Nu, last time I checked, ben ik nog altijd een meisje, dus zal ik maar moet improviseren. En dit is het resultaat.

Een zwart kleedje van ZEB op leggings van H&M. (Dus, lieve mensen, ik draag de leggings hier NIET ALS BROEK! Doe dat alstublieft niet, tenzij je een langer T-shirt of trui draagt. De mensheid dankt u.) Daarover een zwarte blazer  van Bershka, die ook wat langer komt. Vind ik eleganter dan kortere blazers. Past ook beter bij mij, aangezien ik wat groter ben van gestalte.

2

Om alles af te werken, zwarte bloemen in m’n oren van de vroegere Promo Fashion en m’n vintage legerbottines. Ik hou ervan om altijd een stoer element toe te voegen aan m’n dagelijkse outfit. Dan denk ik dat ik eigenlijk superstoer ben, terwijl ik vanbinnen een echt watje ben. Maar dan ook een echt watje. Blèters all over the world! Verenig je! Oh wait, we durven niet. Watjes, remember? Laat maar dan. 😀

3

4

 

Tot morgen!

Eline Denys