Outfit voor maandag!

217

21 OKTOBER 2013 | Het internet wemelt van de OOTD’s. Google maar eens! Je vindt triljoenen fashionista’s die elke dag willen tonen wat ze aan hebben. Hier op de redactie hebben we ook een liefhebber: Eline, onze stagiaire. Zij heeft een kleerkast om u tegen te zeggen. En daarom toont ze in oktober elke dag haar Oo Oo Tee Dee.

7

OOTD 15: Leopard and the city

Date-met-de-meisjes-tijd! Net zoals Sex and the city! Allemaal glamourous en megaveel plezier! Het plan? Een tour door Brugge (mijn lievelingsstad) en bijkletsen natuurlijk. Er moet dus enerzijds een effort gedaan worden voor mijn outfit (mijn reputatie moet immers hoog gehouden worden J ), maar anderzijds moet het ook comfortabel zitten. Heel de dag rondlopen in hoge stiletto’s, raad ik toch wel af. Dus comfort it is!

Wat ik nu eigenlijk wil bewijzen, is dat comfort niet altijd lelijk moet zijn. Er zijn veel mensen die fabulous kunnen zijn met een jeansbroek en een trui erover, maar er zijn ook zoveel andere dingen die je kan dragen die ook comfortabel zitten! Don’t be afraid, mijn liefste lezers en ga er gewoon voor. Kom uit de kast, letterlijk dan…

8

Ik draag bijvoorbeeld een los rokje met luipaardprint (supercomfy, maar tegelijk schreeuwt het om aandacht) met daarover een witte top (Zara), en om te vermijden dat ik m’n ass afvries, een oversized pull (H&M). Geen hakken, maar lange, warme laarzen (New Look) voor mij. Als accessoire, ben ik creatief geweest en heb ik een kapotte oorring getransformeerd in een ketting! DIY all the way!

9

Tip-Tijd: Durf je niet echt volledig fashionista gaan, draag dan de comfy kleren die je normaal draagt, maar gooi er een fel accessoire op om je outfit wat meer spice te geven. Instant glamification! ^^

Tot morgen!

Eline Denys