Een zwart leren jasje, een witte oversized T-shirt en een comfortabele jeans. Drie van de meest onmisbare basis kledingstukken in je kast. Toch kunnen deze drie staple pieces op zich nogal eens saai worden. Met deze tips maak je die basic outfit net iets minder basic.

1. Ga voor kleuraccenten

Wat typisch is aan een basic outfit zijn de kleuren. Of het ontbreken daarvan. Wanneer je hier en daar een felle kleur toevoegt, bijvoorbeeld in je schoenen of je handtas, lijkt je outfit meteen heel wat minder gewoon.

Muito amor por esse vestidinho xadrez da @myinspireland ❤️ Esse look já tá no blog <link na bio>

A post shared by Fashion Coolture (@fashioncoolture) on

2. Kies voor een speciaal jasje

Wanneer je de deur uitgaat, is een jas altijd het eerste wat mensen zullen zien. Kies daarom altijd voor een opvallend jasje om de rest van je outfit een pak interessanter te maken.

3. Voeg accessoires toe

Hou je het liever wat meer bescheiden? Voeg dan gewoon wat leuke accessoires toe. Een statement ketting of een pols vol armbandjes geven je outfit net dat tikkeltje meer. Nog steeds te opzichtig? Een leuke hoed of muts doet ook altijd wonderen.

missing those sunny spring days we had last weekend ☀️ http://liketk.it/2qzwO A post shared by black palms by SANDRA EBERT (@black_palms) on

4. Mix verschillende structuren

Kies in plaats van een zwarte jeans, een zwarte leren broek. En in plaats van een klassieke blazer, ga je voor een faux fur mantel. De combinaties zijn eindeloos. Mix gewoon verschillende stoffen en structuren et voilà!

teddy 🐻🐻🐻 http://liketk.it/2qd0U @liketoknow.it #liketkit

A post shared by Hannah – A Fashion Fix (@hannahcrosskey) on

A post shared by Jane Aldridge (@seaofshoes) on

5. Maak laagjes

Wanneer je erin overdrijft, ziet het er raar uit maar als je het goed doet, zijn laagjes de ideale manier om er instant fashionable uit te zien. Het is ook de ideale manier om tijdens de koude wintermaanden warm en tegelijk ook modieus te blijven.

Black and white vibes. http://liketk.it/2qKEy   A post shared by Dela Fard (@delafard) on

New on the blog 😘 Chatting the double-coat/jacket trend | Shop the look with 👉🏼 @liketoknow.it www.liketk.it/2hsNu #liketkit

A post shared by SAMANTHA MARIA (@samanthamariaofficial) on