fbpx
Home Over Steps

Over Steps

Steps, het meest gelezen gratis maandblad van Vlaanderen.

Het lifestylemagazine richt zich vooral op de modern vrouwen tussen 25 en 54 jaar. Steps brengt een boeiende inhoud die het waard is om gelezen te worden. Vlot geschreven door professionele journalisten komen in elke editie 4 redactionele pijlers ruim aan bod: mode, wonen, reizen en culinair.

Steps telt 11 edities die samen heel Vlaanderen coveren. Elke maand wordt het blad bij gemiddeld 5.308 ophaalpunten verspreid. (CIM 2016-2017: 393.773 lezers.) Het magazine bundelt klassevolle advertenties en hoogstaande redactie op gerecycleerd papier en wordt uitgebracht op een handig magazineformaat.

Steps wordt verdeeld via de favoriete winkels van onze lezers en een selectief displaynetwerk van Delhaize, commerciële centra, boetieks,… Daarnaast is Steps te vinden als inkijkexemplaar bij de kapper en betere horecazaken.

Steps zet uw zaak in de kijker

Steps biedt uw zaak een interessante context voor uw advertenties. Steps maakt dromen van lezers bereikbaar. Laat uw klanten, onze lezers, dromen met uw stijlvolle, eigentijdse advertenties. Van een kleine advertentie, een dubbele pagina tot advertorials, bespreek met ons wat u wilt. Wij helpen u graag verder.

Bekijk hier de meest recente edities van Steps.

Naast de printactiviteit leeft Steps ook verder online. Op onze website komt dagelijks unieke content. Elke week worden twee nieuwsbrieven verstuurd met de beste blogposts. Steps heeft ook een app, een bruisende Facebook-pagina, een populaire Twitter-account en zit (graag) op Instagram.

Cookie Instellingen