En de prijs voor SUPERpapa gaat deze week naar… de man die 18 maanden bezig is geweest om de kamer van zijn dochter te transformeren tot een echt feeënparadijs!

Wat als je dochter van zes droomt van een echte feeënboom waar ze boekjes in kan lezen? Dan maak je toch gewoon eentje?

Voor je je zuchtend of oogrollend tot de papa van je liefste wezentjes went… deze papa is een professioneel videogame designer. Hij maakt dus voor zijn job geregeld virtual realities die gebaseerd zijn op de echte wereld. Voor zijn dochter een van zijn creaties in real life namaken? Een makkie! Al had hij wel niet gedacht dat het 18 maanden werk zou zijn…

Als inspiratie gebruikte hij de set van een Disney-film. De boom in de hoek van de kamer was natuurlijk het allerbelangrijkste. Nadat hij het ontwerp op papier had gekregen, maakte hij een kleine boom in klei. Het skelet maakte hij van staal, gaas en betonpolymeer en om het juiste effect te creëren mengde hij twaalf verschillende kleuren verf voor de schors.

In de takken en de stam installeerde hij leeslampjes, en een grasmat en paddenstoelen moesten het helemaal af maken.

Prachtig!

Nu alleen hopen dat de kleine Lia nog even klein blijft en ze op haar dertiende de prachtige feeënboom niet plots heel erg kinderachtig vindt.

 

Voor:daughter-bedroom-fairy-forest-radamshome-53

 

Na:daughter-bedroom-fairy-forest-radamshome-29

daughter-bedroom-fairy-forest-radamshome-45