Heb je dat ook? Dat zodra de lente komt piepen je alle zwaardere parfums wilt dumpen voor frisse en lichte natuurgeuren? Zet dan maar de nieuwe geparfumeerde sprays van Yves Rocher bovenaan je musthavelijstje want ze komen in 8 geurvarianten en ruiken echt overheerlijk.

Toegegeven, zonder het trio lipgloss, mascara en parfum kom ik de deur niet uit. En terwijl ik wat lipgloss en mascara betreft zo trouw ben als een hond, gedraag ik me op geurvlak als een echte flirt: gisteren wou ik het zwoel en heavy, vandaag is een bloemig parfum favoriet en morgen kan het best zijn dat ik ga lopen met een zoete geur. Dat Yves Rocher uitpakt met geparfumeerde sprays voor het lichaam in 8 verschillende versies én tegen een echt vriendinnenprijsje stemt mij dan ook bijzonder vrolijk, en wel om volgende redenen:

1. Het gaat om sprays voor het lichaam en het haar: ruik je letterlijk heerlijk van kop tot teen! Vooral het feit dat je de spray voor je haren mag gebruiken, is een enorme troef want niets zo efficiënt als lekker ruikende lokken om een mooie indruk te maken.

2. Ze bevatten enkel plantaardige alcohol waardoor ze niet schadelijk zijn voor je haren en je huid. Want alcohol doet uitdrogen en niemand wil stugge haren en een trekkerige huid.

3. De sprays passen makkelijk in je handtas. Je kunt ze dus zonder moeite meenemen naar het werk of op reis.

4. Een bodyspray is ideaal als je je vlug even wilt opfrissen, bijvoorbeeld op warme zomerdagen. Even verstuiven op de binnenkant van je ellebogen, op je hals, borst en haren en je voelt je meteen verkwikt. Een nieuwe manier van parfumeren dus!

5. Yves Rocher gebruikt flacons die niet alleen mooi maar ook volledig recycleerbaar zijn. Milieuvriendelijk en extra punten dus!

6. De sprays zijn complementair met de Yves Rocher douchegels en sommige handcrèmes.

7. De 8 verschillende geuren zijn helemaal perfect om de lente te verwelkomen! Denk: Framboos en Munt, Amandel en Oranje-bloesem, Kokosnoot, Mango en Koriander, Vanille… De meest verrukkelijke geuren komen uit de natuur, en dat geldt dus ook voor deze geparfumeerde sprays.

8. Leuk, die 8 geuren. Maar dat maakt het wel erg moeilijk om te kiezen want gegarandeerd bezwijk je voor meer dan één geurtje uit deze collectie. Anderzijds zijn ze aan een heel vriendelijke prijs van 6,95 euro beschikbaar. Bijzonder zacht voor je budget dus. Top!

De sprays kun je hier vinden: www.yves-rocher.be.

Speciaal voor jou: 5 euro korting!

Steps is fan van Yves Rocher, en die liefde is wederzijds: Steps-lezers en -lezeressen worden door Yves Rocher immers verwend met een kortingsbon van maar liefst 5 euro, te vinden in jouw Steps magazine van april! Vergeet dus zeker niet jouw Steps op te pikken (ophaalpunten kun je hier vinden), knip de bon uit en rep je als de bliksem naar je favoriete winkel van Yves Rocher. Veel plezier ermee!