Tijdens de coronacrisis hebben we spelletjes massaal herontdekt en ze zijn ideaal om cadeau te geven of om voor jezelf te kopen. Kies je voor een echte party game, een strategisch bordspel of een escape game? Ziehier onze selectie van de leukste gezelschapsspelen van het moment.

Monopoly super elektronisch bankieren

Vastgoed kopen en huur verdienen levert nu nog meer op! De alles-in-een bank unit houdt alle digitale transacties bij en spelers verdienen unieke beloningen op basis van welke pion en bijbehorende bankpas ze kiezen!

 

Leeftijd: 8+

Adviesprijs: 42,99 euro

Monopoly Slechte Verliezers

Bij dit spel is een slechte verliezer zijn juist goed! Verdien speciale munten en wissel ze in voor nóg meer voordelen. Verliezen is pas het begin! Dit spel is voor iedereen die niet goed tegen zijn of haar verlies kan, of tegen een slechte verliezer speelt.

Leeftijd: 8+

Adviesprijs: 29,99 euro

 

La Casa de Papel Escape Game en La Casa de Papel Het Spel

Een spannend spel vol verwijzingen naar de razend populaire serie. Dat is La Casa de Papel Escape Game. Je dringt binnen in de Koninklijke Munt van Spanje met als doel 2,4 miljard euro buit maken. De Professor is het brein achter de operatie. Volg zijn aanwijzingen, probeer te ontsnappen en je hoeft nooit meer te werken. Een superspannende escape game!

Strijden tegen elkaar als overvaller of gijzelaar? Dat doe je in La Casa de Papel Het Spel. De opzet is hetzelfde: een bende inbrekers in de Koninklijke Munt probeert een grote som geld te stelen en te ontsnappen. Ben je een overvaller? Dan probeer je zoveel mogelijk bankbiljetten te drukken met de Professor. Als gijzelaar probeer je dit te voorkomen en krijg je de hulp van inspecteur Raquel Murillo. Maar wie kan je vertrouwen in dit spel vol bluf en geheime identiteiten? Spanning en sensatie verzekerd!

La Casa de Papel Escape Game

Leeftijd: 14+

Richtprijs: € 17,99

La Casa de Papel Het Spel

Leeftijd: 14+

Richtprijs: € 15,99

Cluedo Leugenaarseditie

We weten allemaal dat je eigenlijk niet mag liegen, maar toch doen we het weleens. Dit is het perfecte spel voor iedereen die graag valsspeelt en liegt tijdens een spelletje Cluedo. Weet jij ondanks de leugens de moordenaar te ontmaskeren?Leeftijd: 8+Adviesprijs: 29,99 euro

Party & Co Original

Op zoek naar een doldwaas familiespel? Dan is Party & Co Original exact wat je zoekt. Het is een klassieker en een succesnummer op het kerstfeestje met je bubbel. Beeld uit, teken, stel vragen … En bemachtig zo van elke kleur een scoreplaatje. Dan ben jij de winnaar van het spel!

Leeftijd: 14+

Richtprijs: € 27,79

Stratego Original en Stratego Assassin’s Creed

De klassieker bij uitstek: Stratego Original. Het blijft een spannend duel waarin alles draait om het veroveren van de vlag. Stel jouw leger strategisch op en val aan. Deze vernieuwde versie heeft ook een quick start guide zodat je er meteen in kan vliegen. Of een oefenmissie om snel vertrouwd te raken met de rangen en spelregels.

Voor de gamers bracht Jumbo dit jaar Stratego Assassin’s Creed op de markt. Een spannende strijd tussen de Assassijnen en de Tempeliers. Heb jij de juiste strategie om de Appel uit het Paradijs te bemachtigen? Er zijn bovendien drie spelvarianten: classic, duel en special waarbij de krachten uit het Paradijs in het spel worden gebracht. Een aanrader voor liefhebbers van de game!

Leeftijd: 8+

Richtprijs Stratego Original: € 41,19

Richtprijs Stratego Assassin’s Creed: € 29,99

Overbooked

Heimwee naar verre vliegreizen? Dan is Overbooked wat voor jou! Het spel speelt zich af op de drukste luchthaven van het land. En jij werkt bij de servicedesk en probeert zoveel mogelijk passagiers een stoel in het vliegtuig toe te wijzen. Een hele opgave want iedere passagier heeft eisen. En het vliegtuig is overboekt! Stel jij de meeste passagiers tevreden en ga je met de overwinning aan de haal? Extra leuk: je kan het spel nog uitdagender maken met extra moeilijke kaarten, eventkaarten en extra symbolen. Zo blijft het fun!

 

Leeftijd: 8+

Richtprijs: € 30,89

Bresk!

Op zoek naar een snel en fijn spel? Ga dan voor Bresk! Het is een rasecht dobbelspel waarbij je woorden vormt aan de hand van gedobbelde letters. Maak het je tegenstanders lastig en kies slim! Iedere letter is immers een punt waard. Slaag jij er in om de meeste, langste of zelfs origineelste woorden te vormen?

Leeftijd: 10+

Richtprijs: € 13,99