Peggy Timmermans: “Ga NOOIT slapen zonder je make-up te verwijderen”

359

27 JUNI 2014 | Dat wij bij Steps een zwak voor blogs hebben, is publiek geheim. Daarom zetten wij wekelijks een andere Belgische blog en blogger in de kijker. Deze week verdient beautyblogster Peggy Timmermans al onze aandacht…

Peggy, waarom ben je begonnen met bloggen?
Ik heb altijd graag dingen neergepend. Vóór mijn beautyblog had ik jaren een persoonlijke blog, maar ik merkte dat er meer en meer beauty aan bod kwam. Vandaar is mijn personal blog stilletjes aan vervangen door een beautyblog. En uiteraard is het ook een superaanvulling voor mijn website en mijn werk als visagiste.

Hoe hou je het bloggen vol?
Goed plannen kan helpen! Helaas kom ik er in drukke periodes niet echt aan toe en kan het gebeuren dat er een dag of twee geen nieuw artikel online komt. Maar het feit dat ik ontzettend graag blog, maakt wel dat het geen echte opgave wordt.

Wie of wat inspireert jou?
Passie. Liefde. Vriendschap. Kunst. Verlangen. En vooral muziek.

Wat zijn je daily reads op bloggebied?
Lisa Eldridge bewonder ik enorm en volg ik al jaren. Ook probeer ik de blog van Pinkfairy niet te missen, zij schrijft erg eerlijk en is ondertussen een vriendin geworden.

Jouw top 3 van favoriete blogposts op je eigen blog?
1. Mijn Upclose & Personal artikel van 12 juni omwille van de super leuke opdrachten en grappige selfies met de modellen.

2. Super high-end with La Prairie, omdat ik nog steeds niet kan geloven dat ik zoveel geld heb uitgegeven..

3. En iets om trots op te zijn, het winnen van de Demak-Up Facelook wedstrijd.

En welk type posts heeft het meest succes bij je lezers?
Upclose & Personal. Mijn posts achter de schermen en wat ik de afgelopen tijd allemaal gedaan heb. Nieuwsgierigheid blijft toch eigen aan vrouwen hé? (lacht)

Wat is je blogfrequentie? Zou je meer willen posten?
Ik probeer dagelijks te posten maar zoals ik al vertelde lukt het in periodes van drukte niet altijd.

Heb je een life- saving tip voor de Steps-lezers?
Ga NOOIT slapen zonder je make-up te verwijderen en vermijd teveel blootstelling aan de zon, al helemaal zonder een hoge SPF. Je zal me later dankbaar zijn…

En een gouden tip voor aspirant-bloggers?
Doe wat je hart je ingeeft, volgt je eigen pad en je komt er wel!

Welke vraag hadden we jou nog moeten stellen?
Wat zijn mijn toekomstplannen met de blog? Graag verder gaan op dit niveau, maar me iets meer profileren. Video’s wil ik absoluut meer gaan opnemen. Zolang ik mijn lezers kan entertainen en iets kan bijbrengen ben ik een gelukkige dame!

Veel succes nog!