Pinterest voor de kat

102

20 MAART 2014 | Iedereen maakt van zijn huisdier dé ster van het internet. Facebook en Twitter barsten uit hun voegen door al die beestige kiekjes. Maar, de redding is nabij! Vanaf nu kun je op Peterest al die schattige foto’s kwijt.

Foto’s van de hond, de kat en nog eentje van de parkiet als het even kan. Overal ter wereld zwieren baasjes foto’s van hun dieren naar hartenlust op internet. (Ik moet eerlijk toegeven: ik doe het ook.) Nu kwam een Oostenrijks  bedrijf op het lumineuze idee om een sociaalnetwerksite op te richten speciaal voor huisdieren: Peterest. Pinterest voor beestjes, zeg maar. Op de site kun je dus enkel en alleen foto’s van dieren posten. Anderen kunnen ze liken of er een reactie bij plaatsen. Wie één favoriete dierensoort heeft, kan de pagina daarp filteren. Dan zie je enkel foto’s van je keuze.

HondKatVogelsKonijn© Peterest

Peterest is ook als app beschikaar. Je kan het installeren op je iPhone, iPad of Android-toestel. Zeker doen, zou ik zeggen! En voor de Twitter-liefhebbers: Peterest Pet App.

Marlies Strubbe