In Phantasialand – in Brühl, vlakbij Keulen – beleeft de hele familie attractiepret en phantastische shows van wereldklasse. Het attractiepark is prachtig en tot in detail gethematiseerd en biedt met de vele bijzondere attracties en spectaculaire shows het perfecte familie-uitje!

In de zes themagebieden Fantasy, Berlin, Deep in Africa, China Town, Mexico en Mystery geniet je van talloze spectaculaire attracties en wervelende shows van wereldklasse. Van loopings en 60 meter hoge vrije vallen voor de moedigsten, tot grappige ballonartiesten en (gratis!) schminken voor de allerkleinsten: in Phantasialand beleeft jong en oud samen een perfecte dag!

Berlin

Op ontdekking in Klugheim, met 2 achtbanen en 6 wereldrecords

Ontdek de volledig nieuwe themawereld Klugheim. Door dit mysterieuze vulkanische rotslandschap raast Taron; de snelste multi-lanceer-achtbaan van de wereld! Deze spannende achtbaan verrast zelfs de dapperste achtbaanfans met twee megasnelle lanceringen en vliegensvlug bochtenwerk. De tweede nieuwe achtbaan in Phantasialand heet Raik en is de grootste familie-boomerang-achtbaan in zijn soort! Raik scheert tussen Taron en het machtige rotslandschap van Klugheim door: eerst vooruit en daarna nog eens achteruit! Een spektakel voor jong en oud!

Taron

Een uniek attractiepark vol wereldrecords!

Niet ver van Klugheim sta je ineens in Mexico, waar je op expeditie gaat in Chiapas, de steilste wildwaterbaan ter wereld. Scheer door het themagebied Deep in Afrika in de bekroonde hangende achtbaan Black Mamba en ga met de hele familie op muizenjacht in 3D-attractie Maus au Chocolat. Favoriet van velen is een ritje in de op hol geslagen mijntrein Colorado Adventure. De allerkleinsten kunnen hun fantasie de vrije loop laten in de vele kinderattracties en het wondermooie Wuze Town in het themagebied Fantasy.

Chiapas

It’s showtime!

Even uitblazen na een paar rondjes in de rollercoasters? Geen probleem! In Wintergarten kun je genieten van de magnifieke show “Musarteum – Wanneer geesten dromen”. Wanneer de museumstukken tot leven komen, gunnen ze de nachtwakers geen moment rust. Met meesterlijke acrobatie, briljante choreografieën, charme en een dosis humor, beleef je alles behalve een saaie nacht in het museum. In “ICE College 2017” staat het eindbal, het hoogtepunt van ieder Amerikaans schooljaar, voor de deur. Met een groep die in kampen verdeeld is en een strijd om wie de beste is weet je dat het er heet aan toe zal gaan op het ijs. In het grote Silverado Theater draait alles om stunts. Kijk in “JUMP!” met open mond naar de gewaagde sprongen en moves van deze bmx-ers, stelt- en trampolinespringers. Deze mannen doen alles op het ritme van de stampende muziek en met een zodanige souplesse dat je niet weet waar eerst te kijken. Don’t try this at home! En dit alles is dan nog maar het topje van de ijsberg…

jump

Heerlijk eten, dat doen we toch allemaal graag?

Al dat avontuur maakt hongerig en voor elke smaak is een uitgebreide selectie aan restaurants en snackpoints aanwezig. Wat denk je van een heerlijke verse pasta van restaurant Unter den Linden of de niet te versmaden tapasgerechten uit de keuken van restaurant Cocorico? Of schuif gezellig aan in de gezellige Rutmor’s Taverne en geniet van authentieke, dagelijkse kost in een huiselijke sfeer. Fans van de Aziatische keuken kunnen terecht bij Mandschu. Dat wordt smullen!

restaurant

Zomerse dagen en gezellige avonden

Voor wie geen genoeg kan krijgen van een dagje Phantasialand is er goed nieuws! Het park is van 1 juli tot en met 27 augustus 2017 maar liefst van 9u00 tot 20u00 geopend. Dat zijn 11 spetterende uren vol spannende attracties en adembenemende shows.

Of maak er meteen een weekendje van!

Phantasialand ligt dichterbij dan je denkt en vormt een prima dagtrip. Maar waarom maak je er niet meteen een korte vakantie van? Onze twee themahotels bieden jou alle comfort. Ontdek het 3-sterren superior familiehotel MATAMBA! Hier begeef je je in het hart van Afrika. Laat je betoveren door de bonte kleuren en het authentieke ambachtswerk uit dit fascinerende continent. Perfect voor jonge avonturiers! Ontsnap aan de dagelijkse sleur in het volgens de richtlijnen van Feng Shui gebouwde 4-sterren themahotel LING BAO. Met een authentieke aziatische sfeer, een verwarmd binnen- en buitenzwembad en de unieke Mandala Spa is het de ideale plek om te ontspannen. De speciale hotelarrangementen zorgen er alvast voor dat je je geen zorgen hoeft te maken over de planning … en het budget.

Capturelingbao