Pimp je zomerkleerkast op de Major Closetsale

113

In de winkel ziet het er fantastisch uit, thuis plots niet meer. We kennen allemaal dit erg vervelende scenario dat op de koop toe soms een dure grap is. Meer dan honderd jonge vrouwen hielden een lenteschoonmaak in hun kleerkast en verkopen hun amper gedragen miskopen op een gigantische tweedehandsverkoop. Want wat voor de één een miskoop is, is voor de ander vaak het meest geweldige kledingstuk ooit. Tip voor alle fashion lovers: markeer zondag 10 mei in je agenda want een droomdag als deze willen jullie niet missen!

11148713_885955151450841_2666604321175881298_n

Vind je het hoog tijd voor nieuwe stukken in je kleerkast maar wil je bankrekening niet echt mee? Dan is een closetsale de perfecte oplossing! De Antwerpse winkel Clouds of Fashion organiseert samen met Label Crush (het online platform voor de aan- en verkoop van tweedehands designerstukken aan een zacht prijsje) een gigantische verkoop van tweedehandskleren en accessoires. Laurentine Van Landeghem (22 jaar), zaakvoerster van Clouds of Fashion heeft ook zelf haar kledingkast opgeruimd en biedt haar kledij aan tijdens de Major Closetsale.

Het idee is om vrouwen een reden te geven om een lenteschoonmaak in hun kleerkast te houden. Zo kan een miskoop van vorig jaar een tweede leven krijgen enkan je iemand anders er een plezier mee doen. Voor sommigen onder ons is het een unieke kans om designerkleding te kopen aan een betaalbare prijs.De kleren die verkocht worden zijn zo goed als ongedragen, praktisch nieuw en kunnen uit een designercollectie komen. Op dit ogenblik zijn er maar liefst honderd standhouders voorzien.

Mode voor het goede doel

Naast de uitverkoop zet Clouds of Fashion zich ook in voor het goede doel. je kan jezelf trakteren op een mini-manicure waarbij de opbrengst integraal gaat naar Moeders voor Moeders. Indien zo’n manicure niets voor jou is, dan kan je ook een hip armbandje kopen om het goede doel te steunen.

Op de Facebook eventpagina hebben al 1500 bezoekers hun aanwezigheid bevestigd. Wees er dus op tijd bij om jouw favoriete items te scoren.

Waar? Stuurboord Hangar 26, Rijnkaai 96 – 2000 Antwerpen

Wanneer? 10 mei, 10-18 u

Shoppen? toegang is maar 2 euro

 

Laurentine van Clouds of Fashion selecteerde alvast enkele hippe en zomerse musthaves voor jullie:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Gele zomertop- 24, 95 euro

OLYMPUS DIGITAL CAMERAGele zomershort – 24,95 euro

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Roze jasje – 39,95 euro

6
Kleurrijke, gevlochten armband – 14,95 euro

8
Roze oorringen met diamanten – 14,95 euro

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Gouden zonnebril- 14,95 euro

 

Voor alle modeliefhebbers die houden van betaalbare stukken geïnspireerd op de laatste modetrends check dan zeker de Facebookpagina of het Instagramaccount van Clouds of Fashion!