Pippa Middleton wordt ontwerpster!

323

Pippa Middleton, de wereldberoemde zus van Kate Middleton, heeft samen met de Britse ontwerpster Tabitha Webb een zomerse jurk en bijhorende sjaal ontwerpen. De opbrengst gaat naar The British Heart Foundation.

Pippa-Middelton-2-1200x800(foto: Tabitha Webb)

De 31-jarige Pippa Middleton leerden we wereldwijd kennen als bruidsmeisje met haar welgevormde billen in een witte, strakke jurk tijdens het huwelijk van Prince William en Kate. Iedereen wou de poep van Pippa! Door dit voorval is Pippa nog altijd enorm populair en een echte it-girl.

Pippa Middleton voelt zich zeker niet te beroemd om wat moeite te doen voor het goede doel. De stijlvolle, Briste schoone verbindt graag haar naam aan goede doelen. Als ambassadrice van The British Heart Foundation vecht ze samen met de organisatie tegen hart- en vaatziekten door onderzoeken te steunen.

Pippa Middleton stapt binnenkort weer voor de Britse hartstichting op de fiets. Op 21 juni zal Pippa Middleton deelnemen aan de jaarlijkse fietstocht van London naar Brighton om geld in te zamelen voor het British Heart Foundation. The British Heart Foundation organiseert de fietstocht al sinds 1975 en viert dit jaar de veertigste verjaardag van de bijzondere race. Om de aandacht te vragen voor de stichting deed de brunette ook vorig jaar al mee aan de Race Across America. Met het geld dat de race dit jaar binnenhaalt, kunnen mensen met hart- en vaatziektes opnieuw geholpen worden.

pippa 2(foto’s: Tabitha Webb)

Dit jaar wou ze graag ook eens iets anders doen om het goed doel te steunen. Om nog meer geld op te halen voor het hartfonds tekende en produceerde ze samen met Tabitha Webb twee exclusieve ontwerpen: een jurk en bijhorende zijden sjaal met een rode en roze bloemenprint. Ideaal voor een zomerse dag of een bruiloft. De winst van de verkoop van deze ontwerpen wordt toegevoegd aan haar gift aan het fonds. Ze hoopt ook zo meer naamsbekendheid voor hen te verwerven.

pippa

De ontwerpen zijn te koop in de webshop van Tabitha Webb.

De jurk kost 295 pond (ongeveer 400 euro) en de sjaal 95 pond (ongeveer 130 euro)