De lente hangt in de lucht en de drang om uit je knusse binnenbubbel te breken is nog nooit zo groot geweest. Voor sommigen betekent dat misschien dat ze hun hardloopschoenen aantrekken, voor anderen is het de natuur omarmen en hun inner zen vinden met een wandeling door het bos. Wat je ook het duwtje in de rug geeft om naar buiten te gaan, Spotify is er om je buitenavonturen onvergetelijk te maken met een selectie van de beste playlists en podcasts. 

RUNNING

Koude temperaturen en regen maken plaats voor de broodnodige zon en een warmer briesje. Sommigen zullen zeggen dat dit het perfecte weer is om te gaan hardlopen. Wij zijn geen experts, maar we zijn er vrij zeker van dat deze afspeellijsten je die extra boost zullen geven.

Klik hier

Klik hier

MEDITATIE

Sommigen vonden hun zen gevonden door meditatietechnieken te ontdekken om zichzelf innerlijke rust te geven in deze onzekere tijden. Nu is het tijd om je innerlijke balans in de buitenwereld te vinden met deze playlists en podcasts.

Klik hier

Klik hier

Klik hier

 

PICKNICKING

Je hele familie of vriendengroep bij je thuis uitnodigen mag nog niet. Maar dat is het perfecte excuus om een picknick te plannen in een prachtig park terwijl de zon volop schijnt. Naast eten en drinken, zorgen een paar funky playlists samengesteld door Spotify ervoor dat je bijeenkomst onvergetelijk wordt.

Klik hier

Klik hier

Klik hier

OUTDOOR INDOORS

Er is niets frustrerender dan binnen te moeten blijven terwijl het buiten prachtig weer is. Misschien heb je pech en ben je gedwongen om thuis in quarantaine te blijven. Voor de pechvogels brengt Spotify wat outdoor vibes naar je huis. Druk op play, sluit je ogen en ontdek deze transcenderende natuurgeluiden.

Klik hier

Klik hier

Klik hier