Kleurrijk, fun én fashionable: de sweaters van Pola Paradis zijn echte eyecatchers. En dat zowel voor de fashionista als de mini-me! Creatief brein achter het label is Pomme Gouwy (29).

Pomme_Pola ParadisVan waar het idee om je eigen collectie te starten?
Na 8 jaar ervaring in de mode was het tijd voor iets nieuws, iets waar ik nog meer van mezelf in kwijt kon. En toen is Pola Paradis ontstaan. Het geeft enorm veel voldoening om je eigen merk neer te zetten. Dat het zo positief onthaald wordt geeft me een extra boost.

De collectie is erg kleurrijk en opvallend, waar haal jij je inspiratie?
Ik laat me inspireren door alledaagse dingen, door reizen en door het verleden (antiekmarkten, tweedehandswinkeltjes,…). Natuurlijk ga ik ook op zoek op het internet naar inspirerende beelden. Ik probeer vooral vernieuwend te zijn.

Hoe zou je de Pola Paradis-collectie omschrijven?
Gedurfd, een beetje streetstyle maar toch ook luxueus en vrouwelijk. Ik ben niet bang om nieuwe dingen uit te proberen en ik hou wel van wat variatie.

IMG_9098

Je kan ook je sweater laten personaliseren met je naam. Is er veel vraag naar zo’n customized sweaters?
Het maakt een kledingstuk extra persoonlijk. Ik heb het gevoel dat mijn klanten echt uniek willen zijn. Een Pola Paradis sweater is sowieso al een uniek stuk (er is telkens een beperkt aantal per model) maar met je naam erop ben je zeker de enige die ermee rond loopt. Er is sowieso een trend naar gepersonaliseerde producten, maar in fashion is dit toch wel nieuw.

Wat brengt de toekomst nog voor Pola Paradis?
Een uitbreiding van de collectie zit er zeker aan te komen. Ik heb nu veel vraag van winkels die graag het merk willen verdelen. Dat was niet meteen de bedoeling maar ik besef dat ik deze kans niet mag laten liggen. Dus dat wordt wellicht de volgende stap!

www.polaparadis.be

My heart just stopped 💕 Sweet little Sara wearing our PINK GRIZZLY sweater #polaparadismini #exclusivedesigns

A photo posted by POLA PARADIS (@polaparadis) on

⚡️⚡️⚡️Looking fab in our #fame0.2. sweater 🙌 #happycustomer #polaparadis #madetoorder #exclusivedesigns

A photo posted by POLA PARADIS (@polaparadis) on