Polo spelen met de vriendin van Prince Charles

230

4 JUNI 2013 | De zomer van 2013 wordt de zomer van Mister Steps! Ons huisdier mag een seizoen lang op stap.Gisteren ging hij polo spelen… met een blonde topmadam!

Als beroemde beer kom je al eens buiten. Zo werd ik uitgenodigd door Jaeger-LeCoultre (u weet wel, van dat überchique luxueuze horlogemerk) om als VIB (Very Important Bear) de presentatie van de Belgian Polomasters 2013 bij te wonen én de voorstelling van de nieuwe horlogelijn op te leuken. Zoals verwacht waren de horloges, bezet met diamanten, a-b-s-o-l-u-u-t passend bij mijn stijl. Ze noemen mij niet voor niets Beertje Bling Bling!

misterstepspolo

Jaeger-LeCoultre is ook hoofdsponsor van de Belgian Polomasters (voor de liefhebbers: op 22 september in Kapellen) en daarom mochten we nader kennis maken met de edele sport. De genodigde journalisten mochten zelf een balletje slaan. Mind you, nadat ze eerste verplicht werden om vanop een omgekeerde bierkrat hun swing te oefenden want, zoals iedereen weet, zijn journalisten fysiek tot bitter weinig in staat. En ik overdrijf niet hé, zelfs van typen krijgen ze ontstoken polsen en helse rugpijn, zwak zwak zwak…

polo8

Enfin, terwijl die arme schrijvertjes hun best deden om een balletje te raken, was het geluk ondertussen helemaal aan mijn kant. Er viel namelijk ook wat vrouwelijk schoon te bewonderen, hell yeah!

Ambassadrice van Jaeger-LeCoultre is Clare Milford Haven, een beroemde polospeelster. Mooi! Blond! Een topmadam! En ze is van Britse adel! Jaja, Clare mag het dan misschien gewoon zijn om een partijtje polo te spelen met Prince Charles, maar geef toe, ik ben veel ‘knuffelbeerder’ dan de kroonprins van Engeland.

clare2

De blonde Clare was het daar ook helemaal mee eens en ik kreeg op dat poloveld in Kapellen zowaar de meest hartverwarmende knuffel ooit! Potverdikke, wat een schatje is me dat! Mijn hart ging van bonke bonke bonke. Maar helaas, de horloges van Jaeger-LeCoultre werken als, euh, een klok en plots was het tijd om afscheid te nemen. Mijn lieve Clare moest terug naar haar polopaarden en adelijke vrienden, en ik werd ontboden op de redactie. Alwaar ik nu mijn gebroken hart probeer te lijmen.

Zucht… Iemand een idee hoe ik dit drama overleef?

Volg de avonturen van Mister Steps en word fan van onze beer op Facebook!