Model in de kijker: Camille Rowe-Pourcheresse voor IKKS

272

IKKS koos voor  pretty face Camille Rowe-Pourcheresse om de hoofdrol te spelen in de nieuwe campagne van het modemerk. De Franse Camille werd in 2008 ontdekt en is goed on her way to the top.

Camille Rowe-Pourcheresse is geboren in Parijs en is 25 jaar. Ze heeft blond engelenhaar en de ideale maten waarvan elk meisje zou dromen. Maar in tegenstelling tot ieders verwachtingen meet ze slechts 1m71, wat uitzonderlijk klein is in de modellenwereld.

Een onverschrokken muze voor de modewereld
De modewereld ligt aan haar mooie voetjes en ze is zelfs verhuisd naar New York. Ze is Victoria’s Secret Angel en modelleerde al naast Robert Pattinson in een campagne voor Dior Homme. Eerder liet ze zich ook al fotograferen voor Cacharel, Chloe en Abercrobmie & Fitch.  Nog straffer, ze veroverde al de tiende plaats in de Vanity Fair 50 most influential French People in the World.

De mooie Parisienne is nergens bang voor en ook topless poseren schrikt haar niet af. Zo deed ze dat al in de campagne Céruti Printemps. Ook de filmwereld merkte haar al op. Regisseur Romain Gavras deed beroep op haar om in een erotische scene te spelen met Vincent Cassel in de film Notre Jour Viendra.

Je kan Camille Rowe-Pourcheresse volgen op Instagram.

Recent werk
Voor IKKS  poseerde Camille samen met Felix Gesouin, ook al een jong en opkomend model. Achter de lens stond Mark Segal, de Amerikaanse fotograaf uit LA die bekend staat om zijn krachtige panoramische beelden.

Geniet van de foto’s, en krijg je er niet genoeg van bekijk dan ook de  making of-video.

IKKS SS15_MAKINGOF_PUB_01

IKKS SS15_MAKINGOF_PUB_02

IKKS SS15_MAKINGOF_PUB_04

IKKS SS15_MAKINGOF_PUB_03