Yes! Ook dit jaar lanceert H&M samen met het wereldberoemde muziekfestival Coachella een collectie voor hem én haar. Een speelse collectie met dat echte Amerikaanse ‘on the road’-gevoel.

Het gezicht van de collectie is Hailey Baldwin (inderdaad, die van Justin Bieber), samen met haar squad: Adwoa Aboah, Julia Cumming, Luka Sabbat en Ash Stymest. De campagne  voor de collectie is ondertussen geschoten. De collectie ziet er veelbelovend uit: met heel wat cut-off denim en psychedelische prints.

“Coachella is niet alleen een fantastisch muziekfestival, maar het is ook een gemoedstoestand. Het gaat om samen op stap te gaan en genieten van het leven samen met je vrienden. H&M heeft de neo-hippie geest en de bohemian energie die essentieel is voor het festival perfect vertaald in een fantatische collectie”, zegt Hailey Baldwin.

In de collectie voor meisjes kan je folk-bloesjes, kralen en fringed tops, jumpsuits met prints, cut-off denim en flaphoeden terug vinden. Zonnebrillen en boots maken de look af. Bij jongens gaat het om T-shirts en hemdjes met drukke prints, bermudas en denimshorts.

De collectie ligt vanaf 31 maart in de winkel.