Steeds meer mensen in industrielanden lijden aan een prikkelbare darm. In België zijn er al ongeveer 2,5 miljoen mensen getroffen en de tendens is stijgend! Steeds weer diarree of verstopping, winderigheid, een opgezette buik of buikkrampen die tegelijk of afwisselend optreden. Dat zijn typische symptomen van een prikkelbare darm. Maar er is een heilzaam middel verkrijgbaar in de apotheek: Kijimea Prikkelbare Darm.

De ervaringen van veel gebruikers bevestigen dat Kijimea Prikkelbare Darm de symptomen kan verminderen of zelfs helemaal kan laten verdwijnen.

Hoe ontstaat een prikkelbare darm?

Lange tijd was het onduidelijk hoe het Prikkelbare Darm Syndroom precies ontstaat. Inmiddels zijn er steeds meer aanwijzingen dat een beschadigde darmwand de klachten kan veroorzaken. Daardoor dringen ziekteverwekkers de darmwand binnen en irriteren het zenuwstelsel van de darm. Steeds meer onderzoekers gaan er inmiddels vanuit dat dit verantwoordelijk kan zijn voor de typische symptomen van het Prikkelbare Darm Syndroom, zoals diarree, verstopping, winderigheid en buikkrampen.

Eenvoudige oplossing biedt makkelijk hulp

Wetenschappers zijn erin geslaagd om een middel voor het Prikkelbare Darm Syndroom te ontwikkelen dat de oorzaak aanpakt: Kijimea Prikkelbare Darm is sinds oktober 2016 in België verkrijgbaar.

Het bevat de unieke bifidobacteriestam B. bifidum MIMBb75.

B. bifidum MIMBb75 hecht zich als het ware aan de geïrriteerde darm als een pleister aan een wond. Onze experts spreken hier van een ‘pleistereffect’. Daardoor kunnen ziekteverwekkers de darmwand niet meer binnendringen.

Het resultaat: de symptomen van het Prikkelbare Darm Syndroom kunnen door Kijimea Prikkelbare Darm significant verminderen of zelfs volledig verdwijnen.

Ook de kwaliteit van leven verbetert aanzienlijk.

Deze effecten van Kijimea Prikkelbare Darm werden door onderzoekers in een klinische studie aangetoond – momenteel bestaat er geen ander medicijn met vergelijkbare resultaten bij het Prikkelbare Darm Syndroom.

Kijimea Prikkelbare Darm getest – ervaringen van gebruikers

Talrijke gebruikers hebben Kijimea Prikkelbare Darm al getest – hun ervaringen zijn overtuigend. Hier vind je een kleine selectie beoordelingen.

De vele positieve berichten over Kijimea Prikkelbare Darm en de ervaringen tonen aan dat het voor veel mensen de moeite waard is om Kijimea Prikkelbare Darm uit te proberen. Wanneer begin jij met jouw test?

Weet je niet zeker of je lijdt aan het Prikkelbare Darm Syndroom? Kom het met enkele klikken te weten! Naar de test voor het Prikkelbare Darm Syndroom!

Info www.kijimea.be.

(advertorial)