Met haar succesverhaal Caffè Torino is Martini weer helemaal terug van weggeweest. Immers,  Caffè Torino is overal: als pop-up bar, onderweg, op favoriete aperitivo spots en zelfs thuis in de zetel. 

Back to the roots

De trend van modern aperitieven met vrienden is een tendens die blijft groeien en daar speelt Martini graag op in door haar succesverhaal Caffè Torino ook dit jaar te lanceren. De pop-up bar keert terug naar haar Antwerpse roots en zal nog tot 10 november geopend zijn om mensen te laten genieten van de beste cocktails.  Een echte aperitivo is echter niet compleet zonder antipasti en daarom krijgen klanten bij elke cocktail een hapje dat perfect aansluit bij de smaaktoetsen van het gekozen drankje. Bovendien is er in de bar een winkeltje ingericht, waar alle ingrediënten kunnen gekocht worden om thuis zelf de perfecte Negroni te leren maken of om als geschenk te geven aan vrienden of familie.

Aan huis geleverd

Caffè Torino breidt haar territorium uit door niet alleen mensen naar de pop-up bar te lokken, maar ook de aperitivo’s tot bij mensen thuis te brengen. Via de website kan een order geplaatst worden voor twee, vier of zes cocktails die vervolgens bij geleverd worden, inclusief bijhorende hapjes. Op die manier kunnen liefhebbers ook thuis of op hun favoriete aperitivo spot van een Negroni genieten. Bestellingen zijn voor de hele periode van Caffè Torino mogelijk in Antwerpen, maar ook op bepaalde momenten in volgende steden: tot 3 november in Luik en van 7 tot 10 november in Brussel

Mensen die op de voet willen volgen hoe hun cocktails stap voor stap worden klaargemaakt, kunnen meekijken via de livestream op www.caffetorino.be. Die staat geïnstalleerd in de pop-up bar en toont hoe de barman de drankjes en antipasti met zorg klaarmaakt om geleverd te worden.

Op stap

Wie graag de benen strekt na een hele dag op kantoor te zitten, kan op ontdekkingstocht langs de Martini Aperitivo Route in Antwerpen. De rode stierenpootjes doorheen de stad leiden je naar enkele unieke bars waar Martini een samenwerking mee heeft en waar de bartenders met plezier een Martini-cocktail op maat bereiden. De Aperitivo Route is het perfecte excuus om tijdens een wandeling met vrienden de nodige pitstops te maken om de dorst te lessen.

Praktische informatie
Adres pop-up bar: Oude Koornmarkt 75, 2000 Antwerpen, nog tot 10 november, van woensdag tot en met zaterdag en van 16u tot 22u

Openingstijden home delivery: tot 10 november, van woensdag tot en met zaterdag en van 16u tot 20u

Deelnemende bars Martini Aperitivo Route:

Dogma Cocktails, Wijngaardstraat 5
Cocktails at Nine, Lijnwaadmarkt 9
The Gilded, Melkmarkt 37
Bar Zar, Pourbusstraat 8
Bar Burbure, Vlaamsekaai 41
BelRoy’s Bijou, Graaf van Egmontstraat 20