Als onze negen tips voor een betere nachtrust nog niet genoeg waren, kan een relaxerende tas thee misschien helpen. SleepyLove is de nieuwste creatie van het biologisch restaurant Lombardia in Antwerpen. Oprichter Alain Indria belooft je een zalige nacht door het rustgevende effect van de thee. “Als ik SleepyLove drink dan is dat precies alsof iemand mijn nek begint de masseren en alle stress wegneemt”

sleepylove-550x550-63d434c31

Zijn hot drink GingerLove en zijn vegetarisch restaurant Lombardia kende je misschien al, maar nu pakt hij dus met een veelbelovende slaapthee uit. SleepyLove wordt gemaakt van appels, citroen, jasmijn en een mix van zeven verschillende Bach bloesems. “We hebben er een jaar aan gewerkt tot we de perfecte samenstelling van Bach bloesems gevonden hadden en we op een dag zeiden: dit is hem”, zegt Indria.

De ontspannende werking van Bach bloesems en jasmijn zorgt ervoor dat je sneller in slaap valt. Wie een kopje klaarmaakt, krijgt een lekker schuimlaagje bovenaan. Het drankje is niet alleen biologisch en veganistisch, maar ook suikervrij, een gezond slaapmutsje dus. Een doosje met vier zakjes kost €8,90 en is verkrijgbaar bij Lombardia, enkele biowinkels en Aveve.

Sleepy Love proeven op #worldsleepday! #lombardia #gingerlove #sleepylove #relax

A photo posted by STEPS (@stepsmagazine) on