Gewoon doen: rebels kleuren voor de haren!

293

Beroemdheden en trendzetters maken gedurfde statements met hun haarkleur. Katy Perry deed het al voor met haar gedurfde blauwe kleuring, alsook Rachel McAdams met haar pastel roos kapsel en Nicole Richie met paarse haren.

Brunette_01

 

Wil je zelf ook van jouw haar jouw het meest veelzijdige mode accessoire maken, dan kan dat makkelijk met de New Color Rebel Hair Make-up van Redken. Color Rebel bestaat in 5 kleuren en geeft je de mogelijkheid om in één minuut van look te veranderen. Jouw verbeelding is de enige beperking!

Sans titre-1

 

Blonde_02

Dankzij een make-up technologie met directe kleurpigmenten is Color Rebel in staat om een zeer fijne gekleurde micro-coating op het oppervlak van het haar aan te brengen, waardoor het bestand wordt tegen water, borstelen, föhnen of stijlen.

Brunette_03

 

Zo gebruik  je het:

1. BEREID HET PRODUCT VOOR : Schud goed, draai de dop in de richting van de pijlen tot de spons met kleur doorweekt is.

2. BEREID HET HAAR VOOR : Pas Color Rebel toe op gereinigd haar. Vermijd de toepassing op haar met overmatige olie/product opbouw voor een optimaal resultaat. Olie helpt het product te verwijderen, dus te veel olie/product opbouw verhindert een gelijke spreiding en een optimale kleuring.

3. PAS TOE ZOALS EEN PRO : Span het haar voorzichtig op en breng Color Rebel aan met een vloeiende beweging. Begin met een lichte laag – je kan steeds meer toevoegen om de kleurintensiteit te versterken.

4. DROOG (OF BRUSH) : Color Rebel droogt snel, maar voor een nog sneller resultaat kun je het product droogbrushen in het haar. Op de lengten zal brushen helpen om kleurvlekken op huid en kleren te vermijden.

redken_color_rebel_range_02

Het gamma:

Red-y to Rock: True red. Tip: Breng Red-y to Rock enkel op de onderste lagen van jouw haar aan zodat je een rode schijn ziet wanneer jouw haar beweegt – zoals de rode zolen van jouw favoriete highfashion heels!

Rebel Without a Coral: Punchy coral. Tip: Lippen en nagels assorti? Been there, done that. Probeer in de plaats jouw haar make-up bij jouw nagels te doen passen! Onze keuze: Rebel Without a Coral + Essie Serial Shopper.

Punked Up Pink: Fushia pink. Tip: Take your style for a dip! Kleur de tippen van jouw haar met Punked Up Pink voor wat extra karakter.

Purple Riot: Bright purple. Tip: Laat je stijl uitblinken! Leen een fashion look en probeer color-blocking. Breng Purple Riot aan in 2-5 cm brede banden voor een cool colorblocked effect.

Gilty as Charged: Gold Shimmer. Tip: Bindingsangst? (we bedoelen: voor highlights, natuurlijk.) Breng Guilty as Charged aan waar de zon jouw haar normaal verlicht voor schitterende tijdelijke highlights.

redken_color_rebel_range_02

 

De Color Rebel Hair Make-up kost 19 euro/20ml en is verkrijgbaar bij de Redken-kapper.