Coole reisgadgets die de vakantie nog leuker maken én de afvalberg verminderen. Sony bewees dat het kan. Samen met Auria, het modehuis voor duurzame swimwear, ontwikkelde het bedrijf deze toffe reisaccessoires vervaardigd uit headphonekabels.

Er ging meer dan 113 meter kabel in deze collectie accessoires van het Sony h.ear assortiment. De Sony x AURIA ‘Fashion Unplugged’-collectie omvat een Lime Yellow paspoorthoesje, een Bordeaux Pink (zonne)brillendoos, een Cinnabar Red strandtas, een Viridian Blue smartphonehoesje en Charcoal Black strandslippers.

sony h.ear on yellow headphones with passport holder5

sony h.ear on pink headphones with sunglasses case3sony h.ear on red headphones with beach bagsony h.ear on blue headphones with phone case (2)sony h.ear on black headphones with beach sliders

“Het was het een geweldige kans om samen met Sony aan dit innovatieve project te werken. Ik strijd al jaren voor duurzame mode. De headphonekabels zijn een fantastisch Sony_H.Ear_Diana_762materiaal om te upcyclen en ontwerpen mee te bedenken. We zijn erin geslaagd ze te transformeren tot grappige, kleurrijke en duurzame reisproducten”, zegt Diana Auria, Director en Designer van Auria, wiens ontwerpen worden gedragen door sterren als Rihanna, Daisy Lowe en Lily Cole.

De collectie reisaccessoires is de perfecte aanvulling op Sony’s nieuwe assortiment kleurige headphones. De h.ear on Wireless NC-headphones zorgen voor een ontspannen reis dankzij digitale ruisonderdrukking (noise cancelling). Dit houdt achtergrondgeluid tegen zodat de geluidskwaliteit optimaal blijft. De modellen bieden niet alleen een perfecte sound en draagcomfort, maar zijn op zich ook al een opvallende fashion accessoire.

Info: www.sony.be.