Boek nu uw wintervakantie en laat MSC CRUISES al uw zorgen wegnemen met een All-Inclusive aanbod.

Maar wat kan je onder zo’n All-Incluse aanbod verstaan? Een overzicht:

  • Vlucht H/T en transfers,
  • All-in drankenpakket,
  • Balkon kajuit of kajuit met zeezicht

 

MSC Lirica en MSC Splendida brengen u naar de Emiraten, een buitengewone mix van traditie en ultramoderniteit. Daarnaast laat de MSC Preziosa u kennis maken met Martinique, Guadeloupe, Saint Kitts en Nevis, de Maagdeneilanden en tal van andere fantastische bestemmingen. Wacht niet en profiteer van onze speciale aanbieding!

Wil je graag langer genieten van de zomerdagen ? Boek dan een wintercruise in de Arabische Emiraten of in de Caraïben. Laat je gaan voor een ideale winterbreak en kies voor de perfect oplossing om te ontsnappen aan de koudste periode van het jaar ! Leuk weetje, je kan bij MSC Cruises nu al een wintercruise boeken voor een scherpe prijs !

 1. Van de magie van de Emiraten tot de charme van India

Tussen traditie en moderniteit, ontdek de Emiraten en India aan boord van twee sublieme cruiseschepen, de MSC Splendida en de MSC Lirica. De Emiraten zijn een perfecte bestemming om de winter te ontvluchten en een rijkdom van diversiteit te ontdekken

Wintercruises in deze regio worden steeds meer populair.

Je hebt verschillende mogelijkheden om te genieten van deze indrukwekkende bestemming. Je kan vertrekken op een cruise van 7 dagen in Abu Dhabi aan boord van SMC Splendida (via een vlucht naar Dubai op zaterdagavond). Ofwel vertrek aan boord van de MSC Lirica. Geniet van haar comfortabele en luxueuze ruimtes. Hiervoor neem je een vlucht tot Dubai en stap je aan boord voor een cruise van 11 nachten naar de Emiraten of 14 nachten naar India.

Dankzij deze aanbieding krijg je een balkonkajuit, H/T vlucht door de bekende maatschappij Emirates, transfers haven-luchthaven-haven en drankenpakket voor slechts 1299€ pp.

 2. De Caraïben, een exotische droombestemming

Mag het wat exotischer?

Het Caribisch gebied is altijd één van de mooiste en meest fascinerende bestemmingen ter wereld geweest. Een droom voor elke gast die wenst te ontspannen in een prachtige omgeving met lange stroken van witte zandstranden, palmbomen, exotische fruiten, het welgekende koraalrif gevuld met veelkleurige tropische vissen en een onvergetelijke turquoise zee.

De cruise brengt je langs Antillen. Ook hier is de prijs all-inclusief : balkonkajuit, H/T vlucht vanuit Parijs, transfers haven-luchthaven-haven en drankenpakket voor slechts 1369€ pp.

Info via MSC Cruises België.