Relax mama!

120

29 MEI 2013 | In 26 dagen leidt Lobke je op tot een hippe mama. Met haar leuke mama ABC leer je alles over de leuke wereld van het moederschap. De R staat voor Relax Mama, een hip boekje met allemaal leuke tips om een relaxte moeder te worden. Een leuk boekje dat elke mama in huis moet hebben!

relax-mama

Ik zet de leukste tips even op een rijtje:

Slapen is het nieuwe seksen
Als je pas mama bent geworden, staat je hoofd waarschijnlijk helemaal niet naar seks. Je bent oververmoeid en het liefst van al wil je gewoon mee gaan slapen met je kinders als het even kan! Zorg er toch voor dat jullie er samen over kunnen praten en probeer je partner niet te verwaarlozen. Plan een weekendje onder jullie twee en laat de remmen los! Wedden dat je het nog leuk vindt en al?

Die andere moeders doen ook maar wat
Haha, dacht jij dat die andere moeders het zoveel beter doen dan jij zelf? Ik denk het niet! En mocht het toch zo zijn, stop met vergelijken en doe je eigen ding, jij bent gewoon de allerbeste mama van de wereld!

Moeilijk hé, niet over je kind praten
Herkenbaar, ’s middags tijdens je lunchpauze tegen je collega’s vertellen wat jouw kind allemaal al kan en wat hij nu weer heeft mispeuterd in de crèche? Misschien worden je collega’s dat wel eens beu, daarom heeft Relax Mama een geheugensteuntje gemaakt met dingen waarover je nog kan praten zoals onder andere talentenjachten op tv, het weer, het nut van Twitter, rugklachten, schoenen, voetbalcometities en Arnold Schwarzenegger. Of misschien toch maar over je kinderen praten? 😉

Leuk om ook eens te lezen
Volgens Relax Mama duurt het geen 9 maanden maar 1,5 jaar voordat vrouwen zich weer op en op vrouw voelen na hun bevalling. Ik heb dus nog wel even… Zie maar!

En ja, ook op Facebook is er een pagina voor relaxte moeders.

Tot morgen!
X
Lobke