Reorganiseer makkelijk en snel je badkamer

308

12 SEPTEMBER 2013 | De badkamer wordt steeds meer een belangrijker onderdeel van de woning. Het is niet langer enkel de plaats waar je ’s morgens en ’s avonds even halt houdt, maar een plaats om te ontspannen en waar heel wat tijd kan worden doorgebracht.

Net zoals je de living of keuken af en toe wilt reorganiseren, kan je dat ook bij de badkamer doen zonder te moeten investeren in zware renovatiewerken of duur design. Hier zijn alvast enkele tips om makkelijk en snel je badkamer opnieuw in te richten.

badkamer

Spiegels in alle maten
Plaats naast een gewone spiegel ook een kleinere spiegel voor de kinderen. Dat is niet enkel handig maar het ziet er ook leuk uit. Werk met ronde spiegels voor het mooiste resultaat.

Muurstickers
Een muursticker is een makkelijke en goedkope oplossing om een lege muur of een stuk meubilair snel wat meer kleur te geven. Je vindt ze in alle maten en vormen, maar let wel op dat ze goed bestand zijn tegen vocht.

Kleurrijke handdoeken
Je kan de badkamer een nieuwe look geven door simpelweg andere handdoeken te gebruiken. Is je badkamer vrij sober qua kleur? Werk dan met felle kleuren voor het textiel. Je kan ook verschillende prints combineren of enkele kleine kleurrijke accessoires toevoegen.

Werk rond een thema
Je kan jezelf een handje helpen door rond een thema te werken voor de inrichting. Zo is het makkelijker om de kleuren en accessoires op mekaar af te stemmen. Bovendien creëer je zo een warme, goed ingerichte ruimte waar je het liefst zoveel mogelijk tijd in doorbrengt.

Renske De Maesschalk