Getest: valse nagels

601

4 NOVEMBER 2013 ǀ Als DIY-nagelfanaat, heb ik nog nooit valse nagels gedragen. Voornamelijk omdat ik me eraan erger of omdat ze constant afvallen. Wanneer er me werd gevraagd om de Elegant Touch nagels eens uit te testen, had ik zo mijn twijfels. Valse nagels stellen dikwijls teleur, maar voor alles is er een eerste keer, toch?

PRO

  • De designs zijn erg mooi en feestelijk, ideaal voor de feestdagen dus. Ik heb het ontwerp Silver Crystal gekozen, een combinatie van zilveren en zwarte glitter, maar er zijn nog tal van andere ontwerpen waar je uit kan kiezen.
  • Je ziet het bijna niet dat het valse nagels zijn. Het is zeker geen brol, de nagels ogen immers erg verzorgd, voelen stevig aan en zijn proper.

CONTRA

  • Het gevoel dat je valse nagels draagt, is natuurlijk altijd aanwezig. Daar kan bitterweinig aan gedaan worden. Voor de mensen die graag eens iets nieuws willen proberen op hun nagels en daarvoor niet naar een nagelstudio willen, is het een goed alternatief!
  • Ook al wordt er beloofd dat de nagels een week vast zullen blijven zitten, is dit bij mij niet het geval geweest. Maar ik ben dan ook altijd druk in de weer…

40 13 267 Trend, Glitter Silver Crystal

Voor meer informatie en het volledige aanbod, kijk op www.eleganttouch.com.

Ook te koop bij Di: € 10.45

Eline Denys