Heb jij het geheim van rode lingerie al ontdekt?

907

Elke vrouw zou een rood lingeriesetje in haar kast moeten hebben. Omdat rood dé sexy kleur bij uitstek is natuurlijk. Maar ook omdat rode lingerie onzichtbaar is onder al je witte jurkjes, blouses of broeken!

pr_0362128_SCA_0562120_SCA

Stewardessen en verpleegsters kunnen erover meespreken: de juiste lingerie vinden voor onder je witte bovenkledij is niet eenvoudig. Want zelfs een witte blouse in een stof van goede kwaliteit is altijd een beetje transparant, en dat geldt dus ook voor het witte uniform van verpleegsters. Witte lingerie creëert een afgetekend blok onder witte stoffen. En dat is nu net wat je niet wil, zeker als je witte kledij draagt voor een professionele, classy look.

Huidskleuren of rood zijn de beste keuze, want ze zijn onzichtbaar onder een witte stof. Steeds meer vrouwen hebben dat geheimpje van rode lingerie trouwens al ontdekt.  PrimaDonna liet een internationaal onderzoek uitvoeren bij meer dan 36.000 vrouwen. Daaruit blijkt dat rode lingerie vooral in België en Nederland aan populariteit wint: op zwart en wit na, is rood er de meest gedragen kleur.

pr_0141120_SCA_0541124_SCA

Wat bleek nog meer uit het onderzoek? Rode lingerie is populairder dan huidskleurige bij Belgische en Nederlandse dames. Nochtans zijn ook huidtinten geschikt om te dragen onder wit.

Die voorkeur voor rood heeft misschien wel te maken met de sexy uitstraling van rode lingerie. Want geef toe, in zo’n onweerstaanbaar rood setje voel je je eens zo vrouwelijk, ook al is het onzichtbaar voor (bijna) alle anderen.

C_Madison_scarlet_high_res_3

Foto’s uit de collectie van PrimaDonna en PrimaDonna Twist.