Een outfit is niet compleet zonder een finishing touch! Voor de ene is dat een juweeltje, voor de ander een wild kapsel, maar voor ons zijn het nagels om u tegen te zeggen. Deze zomer zijn de Rose Quartz nagels dé trend voor je vingers! En met deze tips maak je ze gemakkelijk zelf.

De Rose Quartz nails zijn geïnspireerd op de edelsteen: rozenkwarts. Een prachtige roze steen waar fijne witte lijntjes doorheen lopen. Het zou de steen van de liefde zijn. En wie wil nu geen nagels die geïnspireerd zijn op de liefde?

#jadetangtheartist #blackfilenails #blackfile

A post shared by Jade Tang (@jadetangtheartist) on

A post shared by Cathy Blakely (@cathy.blakely) on

A post shared by daned90 (@daned90) on

Ben je van je eigen kunnen overtuigd en durf je het zelf proberen? Go for it! Er verschijnen namelijk steeds meer tutorials op YouTube die jou tonen hoe je deze pink beauties zelf kan maken. Je hebt enkel witte en roze nagellak en twee penseeltjes nodig. Het belangrijkste en ook het moeilijkste aan deze DIY, is dat het er allemaal heel fijn en natuurlijk moet uitzien. Neem er dus je tijd voor. Zo krijg je het beste resultaat.

Zo doe je het:

  1. Begin met een basecoat. Die beschermt je nagels tegen alle chemische stoffen in de lakjes en tegen verkleuring.
  2. Breng één of twee laagjes – wat je zelf het mooist vindt – roze nagellak aan. Laat het goed drogen.
  3. Pak daarna de witte nagellak en teken met een fijn penseeltje streepjes op je nagel. Die hoeven zeker niet recht te zijn.
  4. Vervaag ze daarna – nog voor ze volledig droog zijn – met een klein plat penseeltje. Je kan eventueel wat water of nagellakremover gebruiken. Gebruik natuurlijk niet te veel. Anders kan je weer helemaal opnieuw beginnen.
  5. Werk af met een topcoat. Die geeft je design meer glans en zorgt ervoor dat alles langer mooi blijft zitten.

 

Ga jij het proberen?