​​Ikos Resorts zal het bekroonde Ikos Olivia in de regio Chalkidiki in Griekenland op 1 juli heropenen. Gasten kunnen in Ikos Olivia binnenkort weer genieten van het beste luxe all inclusive resort van de wereld, met de zekerheid dat strenge maatregelen zijn genomen om het algemene welzijn en de veiligheid van de gasten te garanderen dankzij het Infinite Care Protocol™ van Ikos Resorts. De nieuwe maatregelen, in combinatie met de high-end touch van Ikos Resorts, creëren een luxueuze plek voor wie deze zomer naar Griekenland reist.

Het luxe all inclusive resort opent op 1 juli met het Infinite Care Protocol™ van Ikos Resorts, waarin de allerbeste gezondheids- en veiligheidsmaatregelen zijn opgenomen, zonder afbreuk te doen aan de vakantiebeleving van de gasten. Alle medewerkers werden getest en ondergaan vervolgens regelmatig moleculaire diagnosetests. Ook alle gasten worden sterk geadviseerd om 72 uur voor aankomst een test te ondergaan. In het geval dat er voor de reis geen tests worden uitgevoerd, wordt er bij aankomst een gratis snelle antilichaamtest aangeboden. Op alle toegangspunten van het resort is er niet-invasieve aanraakvrije apparatuur voor temperatuurmeting, en in het resort is er 24/24 uur medische ondersteuning en verzekeringsopties. In het hele resort en in de hotelkamers zal een zorgvuldige ontsmettingstechniek worden toegepast die voldoet aan de Ecolab-richtlijnen, zodat de gasten er zeker van kunnen zijn dat aan alle gezondheids- en veiligheidsmaatregelen is gedacht.

Verder wordt social distancing actief aangemoedigd en een scala aan voorzieningen biedt gasten een contactloos verblijf van het moment van check-in tot het vertrek. Met de vernieuwde Ikos Resorts Mobile app, die digitale dienstverlening mogelijk maakt en face-to-face gesprekken beperkt, kunnen gasten volledig contactloos genieten van de beroemde 24/24 uur roomservice en digitaal boekingen maken voor de restaurants en de spa. Volledig zero-touch kunnen gasten de uitgebreide kaarten van het resort bekijken met de à la carte menu’s samengesteld door Michelin sterrenchefs en met de 300 lokale en internationale wijnen geselecteerd door een sommelier. Gasten kunnen ook te allen tijde contact opnemen met het personeel via Whatsapp.

De ruimte om te ontspannen

Op het 400m lange privé-zandstrand kunnen de gasten zich in alle privacy ontspannen op de luxueuze ligstoelen met een minimum van vier meter tussen elke parasol. Bij de zwembaden is er een contactloze oberdienst en een prachtig uitzicht op zee.

De openingsdata voor Ikos Oceania, Ikos Dassia en Ikos Aria worden in de komende weken bekend gemaakt. Ikos Andalusia opent de deuren op 1 september.