Dat we Teva’s heel erg cool vonden, kon je hier al lezen. En deze zomer zijn we nog meer fan geworden van de makkelijkste sandalen ooit, en daar heeft de nieuwe Terra-Float alles mee te maken.

Wat wij allemaal verlangen van onze zomerse makkelijke sandalen: ze moeten technisch dik in orde zijn en functionaliteit bieden – je moet er zowel mee kunnen hiken als de stad intrekken – en ze moeten er nog een beetje hip uitzien ook. Kortom, een sandaal waarmee je happy door de zomer stapt. En hoera voor de vernieuwde Teva Terra-Float-sandaal, want die combineert het allemaal.

Teva-S16_W_TerraFloatLivia-Lmwh-9807-0225

De Terra-Float is eigenlijk een uitbreiding van de Original sport sandaal, beschikbaar in verschillende hippe stijlen én voorzien van de vernieuwde Float-Lite zool (denk: ideale pasvormen superlicht).

Zo kan je op een comfortabele manier de stad verkennen en van het buitenleven genieten. “We zien steeds vaker dat mensen op zoek zijn naar een combinatie van activiteiten, waarbij de stad en het outdoor gevoel samenkomen”, zegt Lorie Pointer, Product en Design manager bij Teva.

De nieuwe collectie is zeer divers, en als je nog wat inspirerende foto’s zocht, dan kun je deze hier vinden:

 

De totale Terra-Float collectie biedt 6 modellen voor dames en 7 modellen voor heren. Verkoopprijs tussen 75 euro en 120 euro, info www.teva-eu.com