Scan je T-shirt met AddMyBerry en Emma Gelaude

230

17 DECEMBER 2013 | T-shirtmerk AddMyBerry en Gents modegezicht en fashion blogger Emma Gelaude brengen samen een T-shirt uit met een verborgen boodschap. Scan de print met je smartphone en hij komt tot leven. 

HIRES_EMMAforAMB_campagnebeeld_logo

Gentse fashion darling Emma Gelaude, bekend van My Fashion Blog (één van de eerste personal style-blogs van België!), komt in het voorjaar van 2014 met een heel bijzonder T-shirt op de proppen. In een co-branding verhaal met T-shirtmerk AddMyBerry ontwierp ze een shirt met scanbare print. Als je de QR-code in het dessin scant, komt een verborgen boodschap tevoorschijn. Fashion kwam nog nooit zo dicht in de buurt van smart gadgets.

Mag ik u scannen?

“Wij zijn een merk voor connected people“, klinkt het bij AddMyBerry. “De technologie in onze kleding laat gebruikers toe om via mode te communiceren”. Het merk onderscheidt zich door de grens tussen mode en technologie af te tasten en het resultaat van die tocht te vertalen in coole collecties. ‘Mag ik u scannen’ is dan ook de slagzin van AMB. Dat het merk net met Emma Galude connect, is niet verwonderlijk. Emma staat als fashion blogger bekend om haar eigenzinnige kijk op mode die sterk aanslaat bij fashionista’s. Bovendien vinden ze elkaar in een gedeelde fascinatie voor alles wat mode linkt aan gadgets die het sharen en connecten bevorderen.

“Dat je de quote ‘I hate being famous’ kan inscannen en via een mobile app zo naar de top 10 flitst van celebrities die ooit zichzelf naakt gefotografeerd hebben, vind ik een mooi voorbeeld van hoe zelfs kledingstukken niet ontsnappen aan het hele sociale netwerkgebeuren. Fashion 3.0 dus”, licht Emma Gelaude toe. “We matchen heel sterk. Naast de tech touch is AMB ook creatief interessant. Ze kleuren systematisch buiten de lijntjes en gaan voluit voor aparte prints in een geheel eigen stijl.”

Over een match made in heaven gesproken! Emma kreeg vrij spel in het ontwerp voor de print van haar T-shirt en ging voor de gelegenheid opnieuw voor de lens staan zoals in haar modellendagen. Het resultaat is een sexy beeld dat doet smachten naar de zomer.

Ontdek in primeur de verborgen boodschap van het Emma for AMB T-shirt met onderstaand filmpje:

Kopen? Het T-shirt ligt vanaf 15 februari 2014 in de rekken en is ook online verkrijgbaar in drie modellen. Prijzen tussen 45 en 54 euro.

Ine D’hoe