Schiphol Surprises verrast de reizigers

210

16 JULI 2014 | Ken je iemand die straks vanuit Schiphol naar verre oorden vliegen? Leuk, want je kunt hen op een originele manier uitwuiven! Amsterdam Airport Schiphol introduceert namelijk de Schiphol Surprises, een nieuwe service waarmee thuisblijvers familie en vrienden kunnen verrassen met een cadeau op de luchthaven.

488325865

Of het nu om een zakenreis gaat, een backpackerstrip, een zonnevakantie of een huwelijksreis… elke reis is een mooie aanleiding voor een extra attentie en passend cadeau.

Iemand verrassen, is makkelijk: surf naar www.schiphol.nl/surprises, kies een cadeau, selecteer een vriend of vriendin op Facebook, betaal en verstuur je bericht. De ontvanger krijgt het bericht samen met een QR-code via Facebook en kan dan meteen gebruik maken van zijn ontvangen Surprise op Schiphol.

Het assortiment bestaat uit giftvouchers bij ruim 70 horeca gelegenheden voor en achter de paspoortcontrole, een lidmaatschap van het serviceprogramma Privium en vouchers om comfortabel en dichtbij de terminal te parkeren. Doén!

NINA TACK