Xandres neemt je komende winter mee naar de Ascot races, hét society event van Engeland waar de aandacht verdeeld wordt tussen prachtige renpaarden en superelegante vrouwen. Denk very British stoffen, een vleugje discrete glamour maar ook een geraffineerde countrylook.  Een  knipoog  naar  de  seventies  is evenmin ver weg. Verliefd geworden op de Xandres-stijl? Mis dan zeker de actie ‘Win 1 year dressed by Xandres niet!

Laat je alvast verleiden door deze beelden uit de herfst-wintercollectie 2016 van Xandres.

Schitter een jaar lang in Xandres t.w.v. 1.500 euro

Wil jij een jaar lang schitteren in Xandres? Klik op deze link en maak kans om een jaar lang gekleed te worden in Xandres ter waarde van 1.500 euro.

Over Xandres

Het Belgische modebedrijf Andres werd in 1968 opgericht, startte toen met perfect gesneden broeken en groeide als Xandres uit tot een succesvol merk. De diverse collecties omvatten dameskleding en accessoires met een innovatief design en groot respect voor kwaliteit en luxe, versterkt door een minutieuze aandacht voor details. Xandres brengt mode voor vrouwen met een persoonlijke stijl. Gekleed, maar ook smart casual, geraffineerd en altijd met pit. Xandres wordt verkocht in meer dan 150 geselecteerde multimerken boetieks en eigen pilot stores in België. De collecties zijn ook verkrijgbaar via de Xandres webshop.

www.xandres.be