Seafront in Zeebrugge is hét referentiethemapark over zee en zeevaart, vis en visserij! Proef de rijke geschiedenis van onze visserij, beleef het kusttoerisme van vroeger en nu en kom alles te weten over het leven in, op en rond onze Noordzee. Maak kennis met de lange weg die de vis heeft afgelegd, van in de zee tot op je bord. Ontdek van a tot z het bruisende leven van onze Zeebrugse wereldhaven.

Bezoek het lichtschip West-Hinder of straffer nog, waan je kapitein van de Russische onderzeeër! De duikboot van het type FOXTROT is meer dan 100m lang en bood in zijn gloriejaren plaats aan 75 bemanningsleden.

Duik daarom nu onder in Seafront, zorg dat je de boot niet mist.
Einde 2018 verlaat de duikboot zijn vaste stek in Seafront. Voor het zover is genieten we van een spectaculair afscheidsjaar met tal van extra’s. Wist je dat dit de enige te bezoeken duikboot in België is, een uniek overblijfsel van de Koude Oorlog? Voor wie net dat tikkeltje extra wil is er de MISSIE FOXTROT. Schrijf je in voor een exclusieve en vooral actieve beleving samen met een ervaren animator. Gedurende 1,5u kan je een oorlogsmissie live meemaken. Haast je want dit unieke event is vlug volzet!

° Seafront is alle dagen open van 10u tot en met 17u. (in juli en augustus open tot 18h)
° Een bezoek duurt gemiddeld 1h30 tot 2h

° Tickets Volw: 13,50 euro
60+/studenten en mindervaliden: 11,50 euro
Kind < 12 jaar: 9,50 euro
Kind <1m: gratis

° Kinderen worden extra verwend met een gratis familiezoektocht ‘Op zoek met Super Sammie’

Wij mogen 10 duotickets voor Seafront onder onze lezers weggeven! Wil je kans maken op een duoticket, vul dan onderstaand formulier in en geef het juiste antwoord op de wedstrijdvraag. Veel succes! Deelnemen kan tot en met 15 juli.

Wedstrijdvraag: In welke badplaats is Seafront gevestigd?