Sexy! Supergladde benen in drie stappen

619

18 MAART 2014 | Met de jurkjes die weer worden bovengehaald, komen ook de eerste blote benen weer tevoorschijn. En natuurlijk moeten die er dan ook stralend uitzien. Maar hoe? Scheer je een weg naar supergladde en sexy benen met deze tips!

Stap 1: voor het scheren
Maak je huid klaar door hem in te smeren en de haartjes te hydrateren. Zo vereenvoudig je het scheren. Regelmatig scrubben is heel belangrijk. Daardoor worden verzorgende crèmes beter en sneller opgenomen en  voorkom je ingegroeide haartjes.

Stap 2: tijdens het scheren
Gebruik een goed scheersysteem en vervang tijdig de mesjes. Houd de haren tijdens het scheren zacht door gebruik te maken van een scheergel of scheerschuim.

Stap 3: na het scheren
Smeer je benen in met een verzorgende crème of body butter.

Nog enkele extra tips nodig?

– Rehydrateer je huid door voldoende water te drinken en gezond te eten.

– Kies de juiste producten voor je huid en verzorg regelmatig en consequent. Zo houd de huid kalm en ontspannen.

– Iedereen heeft een verschillend huidtype en dus ook een eigen verzorgingsroutine. Als je huid het nodig heeft, smeer ze dan minstens twee keer per dag in, eenmaal ’s morgens en eenmaal voor het slapengaan.

– Masseer na het scheren je benen om de spieren te ontspannen en de bloeddoorstroming te stimuleren.

– Gebruik een scheersysteem met vochtinbrengende strips om huidirritatie te voorkomen, zoals Venus&Olaz Sugarberry. Die laatste is een perfecte mix van ontharing en verzorging. De vijf mesjes verwijderen haartjes, maar zorgen ook voor een milde scrub die dode huidcellen verwijdert. De geïntegreerde Olaz-scheergelkussentjes houden het vochtgehalte op peil en geven je benen een mooie glans. (adviesprijs 15,99 euro).

Venus-Olaz-16-of-16

 

Marlies Strubbe