Outdoor- en interieurtrends op Sfeer

201

De lente komt al voorzichtig piepen, hoog tijd dus om onze thuis klaar te maken voor eindeloos lente- en zomerplezier. SFEER, het event voor interieur, tuin en zwembad reikt je hiervoor heel wat inspiratie aan. Blikvangers dit jaar zijn ‘de watertuin’ en ‘wonen in sfeer’.

photo-105

KG_Decoranda_dz1

De tuin is de laatste jaren uitgegroeid tot een echte genietersplek om samen met het gezin of met vrienden een gezellige tijd te beleven. Om je tuin de uitstraling te geven die jij wilt, vind je op Sfeer ideetjes in overvloed: bloembollen, bomen, tuinverlichting en – meubilair, designtuinslangen, tuinpaviljoenen en -huizen en nog veel meer. Sfeer toont je hoe je de verschillende tuinelementen mooi combineert maar ook hoe je water kan integreren in je tuin. Water speelt de laatste jaren immers een steeds belangrijkere rol in de tuin: een zwembad, jacuzzi, (zwem)vijver, een strakke waterpartij, een kleine waterbak met fontein… de mogelijkheden zijn talrijk.

King George  (43)

Uiteraard staat niet alleen de buitenruimte in de spotlights op Sfeer, hoe je de voor jouw juiste sfeer creëert in huis komt evenzeer aan bod.  Van meubels en accessoires over raamdecoratie, muurbekleding, verven tot keukens, verlichting en meer. Wonen in al zijn facetten en stijlen, van landelijk over design en van vintage tot strak modern, ook dat is Sfeer.

Ideetjes opgedaan maar nog wat onzeker over hoe de theorie om te zetten in de praktijk? Ga dan langs op het Workshop Island op Sfeer. Hier kun je terecht voor demo’s, workshops, lezingen en one-to-one advies op het vlak van kleur, materiaal, raamdecoratie, bloemschikken, groen, interieur,… Ook verschillende groepssessies zorgen voor genoeg trends en advies.

Sfeer, 14, 15, 16 maart en 20, 21, 22 maart in Flanders Expo Gent. Zaterdag 14 maart: Nacht van SFEER: feestelijke openingsavond (open tot 23 uur). Vrijdag 20 maart: Nocturne (open tot 23 uur), www.sfeer.be