Shoeshoppen met Tiany Kiriloff (en get styled!)

49

Verslaafd aan schoenen? En fan van Tiany Kiriloff? Komt goed uit want de schoenen van Sacha kun je nu ook online shoppen via www.sacha.be, de nieuwe webshop waarvan Tiany de lancering op gang trekt.

Sacha lanceert de webshop sacha.be en of ik zin had om samen met Tiany Kiriloff doorheen de webshop te grasduinen? Euh…schoenen? Shoppen? En met fashion icoon Tiany? Geef toe, er zijn wel ergere opdrachten. De webshop van Sacha blijkt prima in elkaar te steken. De lay-out is mooi, het zoeksysteem handig, de uitleg over de verkoopsvoorwaarden duidelijk en betalen is helemaal veilig. Check it out, je vindt er beslist een paar naar jouw smaak en budget.

En we geven je nog een reden om even online te gaan. Wat dacht je van een superwinactie waarbij Tiany jou persoonlijk een restyling geeft en je een jaar lang gratis schoenen mag shoppen? Deelnemen is fun: upload op sacha.be/tiany een foto van jezelf en motiveer waarom jij een Tiany-make-over moet winnen. Doén! Wie weet, komt Tiany straks naar jouw thuis, om je kledingkast aan te vullen met de nieuwste Sacha schoenen, tassen en accessoires en of course een compleet stijladvies op maat! Doén!

www.sacha.be