& Other Stories lanceert op 23 februari een unieke, kleurrijke collab met Shoplifter. Verwacht je aan furry tasjes, speelse prints & gekke smileys.

De IJslandse Hrafnhildur Arnardóttir, simpelweg Shoplifter, is een kunstenares die momenteel in New York verblijft. & Other Stories volgde haar werk al een tijdje, is nu blij om eindelijk de langverwachte collab uit te brengen.

shoplifter_portrait
“Ik wilde een kleurrijke, speelse, grappige en super comfortabele collectie”, vertelt de IJslandse kunstenares. “Oppervlak en textuur zijn het vertrekpunt, in combinatie met eenvoudige vormen die gemakkelijk kunnen worden afgewisseld en gecombineerd in functie van je gemoedstoestand. Alle stukken uit deze collectie kunnen worden gecombineerd met alles wat je in je kledingkast hebt hangen en pimpen je outfit wanneer je zin hebt om eens lekker op te vallen.”

Harige personages van Shoplifter veranderen in tassen en appliques. Haar gevlochten creaties en bosjes synthetisch haar worden omgetoverd tot roze, blauwe, paarse, turkooise en groene prints die windjacks, sweaters, jurken, broeken, sjaaltjes en petten sieren. De goud- en zilverkleurige juwelen vormen een weerspiegeling van de rauwheid die sommige van haar kunstwerken uitstralen, een verwijzing naar de overweldigende kracht van de natuur. Wij zijn fan!

De collectie is vanaf 22 februari te koop in de winkel en via de webshop van & Other Stories.

 Onze favoriete stukken uit de collectie: